קריאות בבוקר??

קריאות בבוקר??

שלום לכולם יש אצלי תרנגול אחד (תמונות מצורפות) שמה שכן שונה מכול התרנגולים בגילו הוא היחיד שלא קורא אפילו לא פעם אחת!! הוא מאוד מאוד מאוד שקט! כמעט ולא נשמע! ראיתי את ההורים שלו וגם כן אבא שלו לא הכי רעשן בעולם הוא כבר מזווג נקבות והוא מאוד יפה לטעמי אך קטן מבחינה פיזית בן 7 חודשים קבלו איזה זנב ארוך יש לו

אוקיי מתי הוא אצלי? ../images/Emo3.gif

וואלה זה יכול להיות די מגניב אם התרנגול הזה אילם דווקא מתאים לי

דובב

New member
תופיק, אולי תנסה להרבות אותו בצורה מבוקרת

תוכל לליתצור זן של תרנגולים שקטים .

זה מעצבן אותי

אני רוצה שהוא כבר יקרא כי ככה אני לא אוהב תרנגולים! אגב בחרתי לו כבר כמה נקבות שקטות או עם קול חלש ואני ארבה אותם איתו אני אעקוב אחר הגידול שלו ואבדוק אם הוא יקרא בהמשך

nogen

New member
פניקס, פניקס

תאופיק מה נשמע כמה שאלות 1.האם הוא פניקס גזעי? 2.בן כמה הוא? 3.האם הוא מהפינת חי? ועוד משהו לי יש שתי תרנגולי פניקס גזעיים והם על פי מה שראיתי גזע אם קול ממש חלש אז יכול להיות שבגלל זה אתה לא שומע אותו., תאופיק מה נשמע כמה שאלות 1.האם הוא פניקס גזעי? 2.בן כמה הוא? 3.האם הוא מהפינת חי? ועוד משהו לי יש שתי תרנגולי פניקס גזעיים והם על פי מה שראיתי גזע אם קול ממש חלש אז יכול להיות שבגלל זה אתה לא שומע אותו.

לא טהור

אמא שלו הייתה דווקא מאוד יפה לטעמי ועם זנב לא קטן ודי גדול!! חבל שהנמיה אכלה אותה אבא שלו ראיתי אותו לפני לא הרבה זמן והיה לו זנב מאוד גדול יחסית אך לצערי הוא היה רק חצי פניקס אך האמא אני די בטוח שיש בה כ 75 אחוז פניקס!! למה - כי אמרו לי כבר שמה שגידלו פניקס בעבר וכשהזכר מת שיחררו את הנקבות שהיו איתו והיא אחת מהן כי היא הייתה ממש מבוגרת אבל אתה יודע שפניקסים יחסית מאוד רעשנים!! 2. הוא בן כ 6-7 חודשים - האחים שלו ואפרוחים מאותו הגיל החלו כבר לקרוא ולזווג כרגיל 3. כן חשבתי לרגע שהוא לא קורא בגלל שהוא יחסית חלש בקבוצה אך טעיתי ! כי הוא חזק ותמיד רודף אחרי זכרים אחרים! והזכר הגדול או הנישרי הצעיר שרודפים אחרי זכר אחר ומפסיקים ישר קוראים! או בבוקר הם קוראים הפרדתי אותו עם שאר הנקבות והוא עדיין לא קרא למרות שאין לו מתחרים מעניין מה יהיה איתו הוא מאוד יפה לטעמי

תמונה

של תרנגולים שמופיעים בתמונה כבר קוראים והלבן בגיל שלו אהה ועוד משהו! נכון שכול הזכרים כשרואים משהו באוויר אז מרתיעים ומרעישים קליל אז הוא לא עושה זאת! וכשאני תופס אותו הוא לא מוציא מילה רק כשהוא ממש חרמן על איזה תרנגולת אז הוא מתחיל להוציא קול מאוד נמוך כזה שמראה שהוא חרמן ומתחיל לרוץ אחריה

דובב

New member
תאופיק אני רואה ברקע יונה לבנה גדולה

אתה מגדל גם יונים?

nogen

New member
אני לא בטוח

שפניקס זה עוף רעשן מכיוון שאני מגדל אותם מעל שנתיים וחוץ מזכר אחד שהיה מעורב כולם היו שקטים או שלא קראו עד גיל ממש מאוחר היה לי תרנגול שהתחיל לקרוא רק שהגיעה לגיל של בערך 8 חודשיים שזה ממש מאוחר.

וואלה .....

אני מגדל יוני בית פשוטים ואני מאוד אוהב אותם כתחביב בלבד לגבי הפניקס! לפי המאפיינים של בוריס רוזנטל זהו עוף רעשן מאוד ואוהב לחיות בחופש ובשטח פתוח וגדול ורגיל ליערות כמובן שזה לא נוגע לכול עוף פניקס!! 8 חודשים זה גיל באמת מאוחר! אראה מה יקרה איתו למרות שהוא מתחזק מיום ליום ואני מצפה ליום שהוא ישלוט בלול אבל אני אפריד אותו בגלל שהוא יחסית קטן לתרנגולות שיש לי ואני לא רוצה שיהרוס לי את זה ויתחיל להוציא לי תרנגולות קטנות פיזית

למעלה