קריאת המשחק!!!

מ.ש.ט

New member
קריאת המשחק!!!

עכשיו המשחק נגמר כי כפי הנראה אף אחד לא כותב בו יותר!!! אפשר לקרוא את שירשור המשחק!!!

Visser Three

New member
../images/Emo5.gifסיכום המשחק../images/Emo5.gif

קוראים לי סבסטיאן... אני לא יכול לגלות לכם את שם המשפחה שלי... כי לעומת כל האנימורפס האחרים... לי אין שם משפחה... הכל התחיל להיות ממש מסוכן, המצב. כולנו נמצאים בסכנה מפני כוחות האופל המרושעים של היירקים-נום. הם פיתחו גזע חדש, יירקים-נום, מסוכן פי שתים-עשרה מהיירקים... כולנו נמצאים בסכנה! שאקס היה אוכל אותי בזמן שהיתיי בהשתנות של לחמניית-קינמון היא אחת ההמצאות הטובות ביותר של בני האדם. אבל לא מזמן גיליתי משהו אפילו יותר אלוהי, אם זה בכלל ייתכן!!! מין חומר הנקרא "אקסטאזי" או משהו הדומה לכך. השגתי אותו מאיזה גבר חביב שפגשתי ברחוב. הוא הציע לי לקחת חבילה אחת של הצמח חינם!!! אני מרגיש שאני לא יכול להפסיק לאכול את זה. זה משגע אותי!! בזמן האחרון האיש הנחמד הפסיק לתת לי חבילות. הוא אמר לי שאני צריך לשלם על החבילות. לא הייתה לי בעיה עם זה. הרי היו לי חברים!!! הם יסכימו לעזור לי בזה אם ישמעו כמה הדבר טעים. הלכתי לג´ייק. ביקשתי ממנו מעט כסף לקניית קונדומים בגודל של טובאיס
הוא סוף סוף הצליח להשתחל ללידי נץ צבוע כחול שחור וחשבתי לעצמי: "למה לצבוע ג´ייק ומרקו הציעו לצבוע את הקיר בכחול, כדי שלאקס תהיה הסוואה פחות-או-יותר. תאמינו או לא, זה עבד. אקס עמד שם, מתצפת על היירקים-נום. אולי כדאי שאני אעצור רגע את הסיפור ואסביר מה זה יירקים-נום. היירקים פיתחו, אין לי מושג איך וגם אקס לא יודע, מן גזע חדש שנקרא יירקים-נום. הם נראים בדיוק כמו היירקים, רק עם פה, ניבים חדים ועיניים גדולות. זה מבחיל. אקס צפה בהם כשהם עבדו על המכונות המשונות. כשלפתע הוא הרים את עיני הגבעול שלו וקרא בזעזוע: "טוביאס! מרקו! כולם! הנה הם באים!" והיא באמת באה... החללית נחתו והרגשתי כאילו אני... אני... אני השטלתי על העולם!!!! אז אמרתי למשרתי הנאמן ביג´ו תביא לי את ראשה של מוריה אכלה את הילד המופרע שאמר "אימאל´ה!!!" צרח הילד והתרוצץ כה וכה. "מוריה רוצה לאכול אותי! אימאל´ה אימאל´ה אימאל´ה!!!"

אני../images/Emo188.gif

אבל זה לא סיפור מהחיים, תאמין לי... תיקרא בשירשור עצמו זה נישמע יותר טוב כי יודעים איפה היתחלתי לרשום.

Silver Fox

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה