קריאת התורה חול המועד פסח

קריאת התורה חול המועד פסח

קריאת התורה לשבת חול המועד – פסח
מועדים לשמחה וחג כשר ושמח. השבת נמתין עם פרשת “שמיני”- מסדר פרשות ספר “ויקרא”, ונקרא את קריאת התורה לשבת חול המועד, הקריאה הנקראת בשבת חול המועד סוכות ופסח. ובסופה נאמר “את חג המצות תשמור… וחג שבועות תעשה לך בכורי קציר חיטים וחג האסיף תקופת השנה”, הנה כי כן, מזכירה לנו התורה את שלשת הרגלים. ועל הקשר בין חג הפסח, חג המצות, מועד יציאתנו ממצרים, וחג השבועות, חג הביכורים, חג מתן תורה, כבר עמדו רבים. ובפרט שבחג הפסח מתחילים אנו ב”ספירת העומר” במשך שבעה שבועות עד יום החמישים, הוא חג השבועות. בחג הפסח אנו מקריבים בבית המקדש את “מנחת העומר” מיבול השעורים החדש, ובחג השבועות את “מנחת שתי הלחם” מיבול החיטה החדשה.

yaely2

New member
מנהל
שבת של חול המועד

תודה רבה יצחק שהבאת את קריאת התורה של מחר. מאחר וזו פרשה שלא מן המניין חיפשתי מה קוראים מחר, כלומר איזה קטע במדויק ולא מצאתי. תוכל לומר לי בבקשה
איזה קטע זה בתורה, או שמא אתה רק הסברת כללית בלי התייחסות לקטע מסויים. בשני המקרים תודה רבה לך. חג פסח כשר ושמח לך ולכולנו כאן בפורום.

שי1951

Member
פסח שמח
ושבת שלום

כבר כמה שעות - יש בעיות בכניסה ל
תפוז - (מתקבלים מסכים מעוותים - עם פרטים חסרים).
יצחק -
על מה שאתה מביא לפורום כל שבוע, מצטרף לשאלתה של יעלי,
לך ולכל בני ביתך.
והעיקר הרבה בריאות
.
יעלי -
שבת שלום והרבה בריאות
.

מצרף כמה קבצים עם תוכן שמטרתו לשפר קצת את מצב הרוח:

yaely2

New member
מנהל
בידוד גם בתפוז

שלום כולם ושבת שלום,
תודה רבה שי. אכן צדקת אי אפשר להיכנס לתפוז. עשיתי עינייים לש.ג של תפוז, לא עזר, ניסיתי בדרכים שנקטתי בהם בגיל 20 לא עזר, בסוף סיפרתי לו את הבדיחה אודות האישה ששפכה מים על המחשב והוא נתן לי להיכנס פה ולכתוב.
לעניות דעתי תפוז עושה שינויים בתפעול שלו, יתכן שזה קשור. אז לפני שהש.ג חוזר ומגרש אותי, שבת שלום

למעלה