קריאת עזרה לארצי

SoulDancer

New member
קריאת עזרה לארצי

כפי שרובכם כבר שמעתם, סניף נס ציונה נשרף כולו ושום ציוד לא שרד. לטיול סוכות אומנם לא יוצאים הרבה חניכים כפי שכיווינו, אבל יוצאים 6, וגם הם חשובים לנו מאוד. אנחנו רוצים שזה יהיה טיול בלתינשכח עבורם, אבל אין לנו ציוד לא לערב הווי ולא למושמושים. אני פונה אליכם בבקשה, אם יש לכם איזה שהוא ציוד לתרום לנו, אנחנו יותר מנשמח. אני מוכנה לבוא אישית לאסוף דברים... בריסטולים, נייר עיתון, מדבקות לבנות...כל דבר שבא לכם...באמת... תודה רבה! אגב, [email protected] זה המייל שלי, אם אתם רוצים לפנות אליי אישית אני אשמח!!! תודה רבה! [שוב] יסמין מנס ציונה וכל סניף נס ציונה

yaelula94

New member
תקשיביייייייייייי

לפני שבוע דיברנו עם הרכזת שלנו לגבי עזרה לסניף שלכם והיא אמרה שאם אתם צריכים יש לנו מלאאאא ציוד לתרום. היום יש לנו ישב''צ אז אני אעלה את הנושא כדי שנוכל לעזור כמה שיותר מהר!! ויש לכם ציוד ספציפי שיכול לעזור?! (ד.א. אנחנו זה סניף נילי=] )

SoulDancer

New member
המון המון המון המון המון תודה!!!!

ממ בריסטולים, סול, נייר עיתון, ושטויות אחרות=) המון תודה!

בטוח תארגנו משהו.

אולי אפילו בטיול עצמו תוכלו להעביר להם חלק מהדברים... תנסו לברר, אולי דרך רכזים שנוסעים לכפר או משו... תבררו.
בטוחה שלא תהיה בעיה.

כמו ששיר אמרה, נתראה מחר.../images/Emo3.gif

חוצמזה... אני בטוחה שכמעט לכל בוגר/מדריך, יש בבית מלא בריסטולים, דפים, טושים, מדבקות וכל מה שצריך.. וכן מדובר בששה חניכים, ולא בגדוד... אז לא חושבת שתהיה בעיה שכל בוגר בסניף יתרום איזה משהו. גם מסניפים אחרים. ^^ אם צריך עזרה אם הערב הווי, רעיונות למושמושים, כל דבר.. בכיף.

SoulDancer

New member
ראשון מערב!

מחר אני באה אליכם לסניף! [נוהגת! באוטו החדש כנראה! מקווה שאני לא אשרוט אותו על היום הראשון..חחחחח]{אולי כדי שבכל זאת אני אסע בישן..חחח} המון תודה!!

SoulDancer

New member
ארצי!

תקשיבו, שני ההורים שלי הם בוגרי הצופים, והיום הם אמרו לי משהו שפשוט הייתי חייבת לשתף אתכם... הם אמרו שהדבר החשוב ביותר שהם רואים שיש במכבי צעיר ואין בצופים זה המשפחתיות הארצית . הם סיפרו שהיו "ריבים" ותחרויות בין שבטים בחיפה, כשההבדל הוא סה"כ באיזה בצפר למדו הילדים, ולעומת זאת במכבי צעיר כל הארצי מסוגל לעזור למען מטרה מסויומת, אז חזק ואמץ לכולנו!!!

תודה רבה לסניף ראשון מערב וסניף נילי!../images/Emo13.gif

אתם לא מבינים כמה עזרתם!
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111
[ושיר, דברי איתי!
]

יסמין,מה אתם מתכננים לטיול סוכות לחניכים? ../images/Emo9.gif

או כל אחד אחר מנס ציונה...

SoulDancer

New member
ממ...

דברים נחמדים? חח לא סתם, מחר צוות הדרכה נפגש לדבר על זה

assafein