קריאת תחזית יומי

IVE911

New member
קריאת תחזית יומי

יאיר האם עלי לקרוא את מזלי בתחזית השבועית או את האופק או את שניהם ומה גם ששניהם בסתירה כמו אצלי 9.11.1963 0945 בבוקר אופק גדי למי להתייחס אני יודעת שתאמר לי לפי מפה אישית ובכל זאת ??? חיפשתי את האתר שלך בנרות והיום הרגשתי שאבן נגולה מליבי מאחר ואני אובססיבית לכל מילה שאתה כותב אוהבת את צורת הניתוח שלך ואת צורת הכתיבה שלך תודה בהערצה אביבה

העובדה שהמזלות שלך מנוגדים באופי...

לאו דווקא מראה על ניגוד גם בתחזיות.. ;-) ANYWAY, טיפ אישי, תקראי את שני המלות... ודברים שחוזרים על עצמם יבואו לידי ביטוי ביתר דגש... ואם את רוצה יותר ספציפיות - אם איזה מזל את יותר מזדהה? האופק או השמש? זה המזל שעלייך להתייחס יותר בהורוסקופ (מבלי, כמובן, להתעלם מהשני..) ``...לי טלה בהורוסקופ, ולך יש תאומים...`` שבי

oraor

New member
השלמות

עקרב באופק גדי לא נראה סותר, אולי הפוך. הרי שבתאי בגדי זהו אפקט כמו שאומרים כל הזמן של ריסון, הפן האחראי, מעשי וכו, אין בזה תמיד דבר רע ביחוד למזלות קיצוניים כמו עקרב או אריה או טלה למשל.. כמובן אם שני הצדדים חיים ביניהם בשלום, זהו מתכון להצלחה, למה לא. תמיד אפשר לשנות כיון מהצד החומרי (גדי מחזק אצל עקרב את התכונה החביבה עליו, איך לא ?) לקחת דוגמא גם ממצליחנים שנטשו לשנה שנתיים והלכו לחפש משמעות בהרי ההימליה או בזן-בודהיזם.. העיקר ההרגשה.

ראשית, תודה על המחמאות

ושנית - כדאי באמת לקרוא את שניהם. אחרי הכל, האישיות שלנו מורכבת מכמה אלמנטים, ולא רק מאחד. האופק בגדי מראה לנו את סוג הפרזנטציה שאנחנו מראים לעולם, ואת יכולה ללמוד מקריאת המזל הזה אולי יותר על הדיאלוג שלך עם העולם שמבחוץ, כשמהקריאה על העקרב את יכולה ללמוד על הדיאלוג הפנימי שלך עם עצמך.. ובכל מקרה, אשמח אם תשתפי במחשבות שלך על השילוב של השנים בחייך. היכן מתבטא העקרב (הוא כנראה בבית ה 11 שלך) - ואיך את חווה את הגדי ? אשמח לשמוע, ובטוח שלא רק אני.. :)

למעלה