קריאת pdf.

• פותח הנושא hecq
  • פורסם בתאריך

hecq

New member
קריאת pdf.

אהלן אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאול.. אני מחפש מכשיר נייד שיאפשר לי לקרוא ספרים אלקטרוניים- e-books משהו בסגנון פאלם, או אפילו פאלם שמתאים לזה.. יש חיה כזאת? תודה

bboaz3

New member
בפאלמים החדשים

אין בעיה לקרוא ספרים של EReaderעם תוכנה מתאימה רק שאי אפשר לקרוא ספרים בעברית כי הסדר הפוך (אם יש מאן דהוא שתרגם לעברית וכד') ובקשר למסמכי pdf אפשר עי התוכנה palmpdf לקרוא מסמכים לא גדולים במיוחד (יש באג בהפעלה אלא אם כן יש לך טריאו 680 עם עברית של אירון צרובה). בהצלחה

hecq

New member
אני רואה שהידע של תושבי הפורום כאן הוא רב

תודה אני מחפש מכשיר שיקרא אנגלית בלבד, ושיעשה את זה באמת טוב, בלי האקים או דברים כאלה, האם קיים מכשיר שחלק מהייעוד שלו לפחות, הוא זה? עברית ממש לא בראש מעייני (בכלל לא מעניין), מצדי יכול להיות מכשיר שכולו צג עם כפתורים אחורה וקדימה לדפדוף. <הסיבה היא שחבל לי על הדיו והדפים, אני משתדל להיות כמה שיותר אקולוגי.>

AYELET1

New member
אז גם הרידר שבאתר ADOBI יתאים לך

הבעיה רק שנורא לא נוח לקרא PDF על פאלם. בדוק גם את רפליגו (REPLIGO ) שזה הדבר הנורמלי היחיד בתחום PDF אם אינך צריך תמיכה עברית

hecq

New member
"לא נוח"

זה לא חייב להיות פאלם, יכול להיות "חברים" של פאלם
תודה

Ran sch

New member
קראתי כבר שני ספרים עבים בחיי דרך פאלם

אם יש לך קובץ טקסט של הספר אז יחסית די קל ונוח לקרוא דרך תוכנה מסויימת (גודל המסך היחסית קטן של פאלם לעומת ספר אמיתי מהווה מגבלה ומעט חוסר נוחות לגבי להיות אקולוגי... לקנות ספר זה לא פחות להיות אקולוגי ולטווח של עד עשרים שלושים ספרים זה גם יותר זול הכי אקולוגי זה מנוי בספריה :) אבל... קבצי PDF הם קבצים די כברים (אפשר גם להרגיש את זה דרך מחשב רגיל) ומעל כמות מסויימת של עמודים הפאלם די מתאמץ לקרוא אותם עם זאת אפשר לקרוא אותם בעברית !!! בלי שום היפוך אותיות מה שכן - אפילו עם מכשיר עם מסך גדול יחסית TX עדיין זה לא נוח כתחליף לספר (אפילו לא קצת)

AYELET1

New member
ישנם פורמטים לספרים אלקטרוניים הרבה יותר

נוחים מ-PDF (אנו מדברים על ספרים כרגע, לא על מסמכים!) וחוץ מזה, אקולוגי או לא, אפילו בתור פאלמיסטית מושבעת, אין, פשוט אין כמו ספר "אמיתי"
עם ריח של ספר ומגע של ספר (ויסלחו לי כל האקולוגיים למינהם)

+++

שאלה: מה בדיוק הבעיה בעברית עם רפליגו? ולדעתי PalmPDF הרבה יותר טוב מזה של Adobe. יש גם את Picsel Viewer שמראה מצויין קבצי PDF. לשואל המקורי: כמו שאתה שם לב יש די הרבה פתרונות לקריאת מסמכי PDF. אז קח לך מכשיר עם מסך גדול, כמו TX ותתקין את כל התוכנות האפשריות עליו. ככה תוכל לבחור בכל פעם מה הכי מתאים.

hecq

New member
תודה, אני אנסה לבקש מהמוכר שיציג לי את התוכנה

על המכשיר והצגת ה PDF תכלס לפני הרכישה

Ariyeh1

New member
כל כך סודי

שאפילו המארגנים מנועים מלדעת על המיקום.....

udifpalm

New member
אתה מוכן לפרט לגבי הבעיות של PalmPDF?

יש לי 680+Piloc ובדיוק היום התקנתי PalmPDF ולא נתקלתי ב/ום בעיה למעט אינטראקציה עם תוכנה נוספת בשם Xtndr. אני מתכוון לנסות את Picsel Reader בקרוב (על ה- UX-50 הוא היה פשוט טוב).

למעלה