קריד

tal8888

New member
קריד

הפתיע אותי שאף אחד לא הזכיר את קריד שהוא אומנם דמות משנית משנית אבל הוא פשוט מעולה. פרק בלי קריד לא יכול להיות פרק מושלם. אני באופן אישי הגעתי למצב בו ברגע שאני רואה אותו אני כבר צריכה לשירותים.. בכל אופן המשרד היא הסדרה הטובה ביותר שמשודרת כעת וזה יהיה אסון אם יבטלו אותה בשל השביתה. בהצלחה עם הפורום ולמי שלא רואה את העונה הרביעית אל תדאגו היא ענקית ללא קשר לאורך הפרקים!

DearPrudence

New member
זה מה שטוב במשרד,../images/Emo41.gif

הדמויות האלה שרואים פעם ב, אבל מוסיפות כ"כ הרבה. קריד הוא דמות גאונית, אני נקרעת כל פעם שרואים אותו, הוא ענק.

mikmik000

New member
הוא אכן דמות ענקית ../images/Emo6.gif

אני ממש אוהבת את היציאות שלו. הוא, ובכלל כל דמויות המשנה, מוסיפים המון לסדרה.
ואין לך מה לדאוג לגבי ביטול הסדרה.. כרגע בגלל השביתה אמנם הצילומים הופסקו, אבל מדובר רק במשהו זמני, וברגע שהשביתה תסתיים הצילומים ישובו לסדרם כרגיל. NBC לא תוותר על אחת מסדרות הדגל שלה בכזו קלות.

afterglow1

New member
הו קריד../images/Emo9.gif

חחח הפורום עוד "צעיר" ככה שאין איזכורים לעוד הרבה דמויות... בכל אופן אני לגמרי מסכימה, קריד גורם לי לצחוק ולפעמים אפילו לפחד... מי לעזאזל שוכח את השם של מי שיושבת מולו כבר שנים? אה, מישהו שעשה המון סמים בסיקסטיז. הקטע עם התלונה של ריאן בקונפליקט רזולושן >>>

dan the man

New member
קריד..

רק מראה כמה הסדרה הזאת טובה..הכותבים יצרו דמויות מכל הסוגים ובאמת בלעדיהם הסדרה הייתה פחות טובה לקריד יש יציאות ממש מצחיקיות..חח נזכרתי שפעם הוא אמר משהו בסגנון "צריך לעשות הכל כדי לשרוד בדיוק כמו שהומלסים עושים, ועכשיו אני עושה הכל בשביל לשרוד בדיוק כמו שעשיתי כשהייתי הומלס" ספויילר.... נזכרתי בפרק בעונה 4 כשקריד עשה תספורת כמו לראיין חחח וצבע את השיער לשחור זה היה חזק...

Moris777

New member
לוגו של סקס בין דמויות קומיות

קריד כמבקר איכות של תוצרת המפעל "שכח" לבדוק והיייתה פדיחה גדולה למשרד מול הלקוחות. ואז הוא אמר "הדבר היחיד שעומד בין המצב שאני נמצא בו היום לבין היותי הומלס הוא העבודה הזאת, ואני אעשה הכל כדי לא לחזור לשם.. " אם אני זוכר נכון הוא גם הזכיר שזה היה המצב האחרון שהוא היה מצוי בו לפני שהעסיקו אותו במשרד..

RYaniv

New member
ואז הוא

הפיל הכל על איזו עובדת מסכנה שהוא מצא (היא לא עבדה באותו יום) . כמובן שהיא פוטרה.

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif זה פרק ענק חח

גם הקטעים במשרד, וגם כל הקטעים עם אנדי וג'ים בבי"ס. XD

למעלה