קריוקי רגליים

אוקייי

אז איפה המשהו המצחיק? כל מה שיש שם זה גרביים על רקע שיר דבילי,אני ממליץ לך למכור את נשמתך לשטן תמורת פודינג. ממממממ פודינג

crua123

New member
בואנה תתחיל להרגיע יא חסר חיים

לא כולם כמוך יושבים ומחפשים איפה רק אפשר להעביר ביקורת שלילית יאללה סע סע מפה היית מת לחשוב על רעיון כזה.. ואפילו אם זה קצת דבילי לעשות קריוקי על נייר טולאט זה עדיין נחמד ומצחיק קצתת אז מעניין לי את השחלה מה אתה חושב ומה הקשר נשמה לשטן?! יאללה יא חסר חיים עוףףףףף להוריד את השפעת מעלייך

crua123

New member
טחח מתאים לך הכינוי משועמם

חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מה שאתה

פקצה יקרה

הקטע לא מצחיק. אני לא עומד לסיוע מפה ואני יודע כמה הכינוי מתאים לי. הרשי לי להמליץ לך להתאבד =] ועכשיו,איפה את בלשקול שנית את הצעתי?

crua123

New member
פאקצה תקרא לאחותך הצולעת

אני לא יורדת לרמה שלך אז יאללה סע מפה ובקשר להצעה שלך? אאמממ.. לא נראלי.. אולי אתה תחשוב עלייה בעצמך - ! בטח אתה עומד מול המרראה ואומר לא נורא העיקר הבריאות אה? יאללה הגיע הזמן שתזדיין מפה יא חתיכת סרח

טוב נו,נראה שיש פה מקרה חמור

http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/9%D7%A73k%D7%94 לא מצאתי שם עצה על איך להתמודד איתך...אבל אני חושב שיעזור לי לדבר איתך בשפתך... *‏X‏‏X‏&ה ‏N‏* ‏X‏ת 2כ&& כפ7ה ‏w‏‏X‏ת תג*ד* &* &‏y‏!ף ‏N‏פה פחחחחחח *‏X‏‏X‏&ה *‏X‏‏X‏&ה *‏X‏‏X‏&ה ‏N‏ה ‏X‏ת ח‏w‏ה ת'‏y‏3‏N‏ך *כ!נפה,‏X‏‏N‏‏X‏ ‏w‏&ך ז!נה 23!‏N‏ת !‏X‏2‏X‏ ‏w‏&ך ‏N‏3*& 227*כת דג*ם. הלוואי והיו עוד פרחות כמו בעולם כדי שגם אנשים כמוני יכולו להזדיין ממקום למקום,ואת אפילו לא יודעת מזה סרח. אבל הדבר שהכי קרע אותי: "אני לא יורדת לרמה שלך אז יאללה סע מפה" אחח(אנחה) הטימטום,שלא יגמר לעולם,אמן! נ.ב:את לא מצחיקה,את קקי.

crua123

New member
כמה דברים לי אלייך.. חננה שמוק קטן

א. יודעת יותר טוב ממך מה זה סרח ב. אתה יודע שאני צודקת מאוד .. פשוט חבל שאתה כ"כ ח ס ר ח י י ם.. טיפ? תדע שיש חיים גם מחוץ למחשב וכל התיסכול שלך נובע מזה שאתה לא יכול להסתדר בחברה ומוציא את העצבים שלך פה על אנשים שאתה אפילו לא רואה. מרחמת עלייך. ג. אל תקרא לי פאקצה כי אני לא.. אני פשוט מנסה ללמד אותך כמה דברים שיעזרו לך בחיים כמו איך לחלק מחמאות לפעמים.. זה לא יוריד מהכבוד שלך ד. חנון הוא מקרה פסיכו-גנטי חריף עם לקויות סוציולוגיות חריפות. על אף שניחן אותו החנון בכושר ביטוי יוצא מן הכלל ברמתו, וכמו כן באוצר מלים רחב, חיי החברה של החנון אינם מפותחים בשל העדפתו הברורה ללימודים על פני חיי חברה. או במקרה שלך גם למחשבים ולחיפוש פורומים :S ה. קקי תקרא לעצמך שתסתכל במראה ותגיד לא נורא העיקר הבריאות ביי אישה

את עושה את זה קל מדי

א.לא את לא,את רק חושבת שאת יודעת ולמעשה את חושבת שזה תפוז ב.חסר חיים ומשועמם זה דברים די גובלים בשפת פקצות,אם אבקש מפקצה להגדיר את אלו אקרא חופר ואוגלה מחברתן...אני יכול להסתדר בחברה ויש לי חברים כהוכחה לכך כנראה שכושר השיפוט הגרוע שלך חשב ככה. ג.לא מתפקידיך ללמד אותי,ואם את לא פקאצה אז למה את מדברת ככה? ולמה שלחת סירטון של פקצות? "אם זה נראה כמו ברווז נשמע כמו ברווז וטעים כמו ברווז,זה ברווז" ד.את הרגע הסברת הצורה הלפלפית ביותר מהו חנון,ברכותיי את עמה! ה.את קקי נ.ב:המוטו של הפקצות הוא "טחחחחחחח אני פקצה? פקצה תקרא לסבתא שלך" הן שמות יד על כל אביזר וורוד שהן לובשות ומדקלמות את זה...לפי התגובה שלך שניחן בה סימני ההימנון את מאופיינת כפקצה. ועכשיו הרשי לי להציע לך ללכת לשכם ולצעוק בעיברית ובערבית"אני שונאת את הערבים שוגלי הגמלים" סתם ככה כדי לראות מה קורה

Reut E

New member
יא משועמם בואנה מה אתה מיסתכל

אני אגיד לך מה מצחיק! שאתה אשכרה ניכנס לכאלה סירטונים, זה מצחיק! וקרועה,הוא הבנאדם האחרון שתוכלי לקרוא לו משועמם ,תאמיני לי והסירטון נחמד רק חבל שאין לך קול לשירה אבל בגדול היה יפה דרגתי 0 מתוך 10

אהם אהם

לא מצחיק אבל הפיג את השיעמום שפינה מקום לרצון עמוק להתאבד סירטונים מצחיקים באמת ניתן למצוא תחת הכותרת סטנדאפ.

הסירטון לא נחמד

הסירטון מעפן,הוא קקי זה כבר 3 אנשים מתוך 3 (ואני יודע ש12 נקודות הiq שלך לא מסוגלים לעבד את זה שאם מישהו מדרג את הסירטון שלך ב0 מתוך 10 הוא לא אוהב אותו,אבל בואי נגיד שגם רעות לא מתה על הסירטון שלך) מאחל לך יום שלך טחורים ושיזרקו עלייך גויאבות

crua123

New member
חלש ביותר.. אתה פשוט מסכן ואין לי

ואין לי כוח לדבר איתך אתה אשכרה כמו ילד בן 3 מ ס כ ןןןןןןןןןןן

crua123

New member
וד"א

אם הוא היה מעפאן לא היו 540 ומשו כניסות נכון? ולא היו מגיבים לנו.. :S איזה ממורמר אתה יום מתוסכל שיהיה לך !

פקצה כסילה

אני מודה שגם אני חטאתי בעבר בהעלאת סירטון ליוטיוב,הסירטון שלי נמצא שם נדמה לי כבר כחמישה חודשים לערך והוא עבר את האלף ומאתיים כניסות עוד באמצע החודש השני,מאז הפסיק להיות לי איכפת. הסירטון הוא סירטון של חבר שלי על סקייטבורד,לא משהו מיוחד אבל הוא פשוט הראה אותו לכל החברים שלו שהראו לחברים שלהם,גם הסירטון הזה קיבל כמה תגובות ומסתבר שהרבה מאוד סקטיירים אוהבים לחפש סירטונים כאלה. לא כל כך קשה לעבור את האלף צפיות ביוטיוב,לא קשה בכלל לעבור את החמש מאות. אני בטוח שהראית אותו לכל החברים שלך ואני בטוח שכמות נכבדת מהתגובות שקיבלת שייכת להם. אל תתלהבי מכניסות,עובדה שאני לא היחידי כאן שחשב שהסירטון שלך גרוע. לאחר היכרות רצקה איתך דרך הפורום אני מבין למה חברות הקונדומים משגשגות. מאחל לך התפכחות נפשית ואינטילקטואלית(למרות שנאי לא מאמין שאת יודעת מזה),שרגא.ד

למעלה