קריוקי של אביב גפן למישהו יש קבצים של שירים של אביב בקריוקי?
ל ליאורנר New member 21/1/07 #2 יש לי את עונות ושיר התקווה.... ועורי עור ועכשיו מעונן ושיר עצוב, זה לא קריוקי זה פשוט פלייבק שפעם הייתי משועמם אז עשיתי
יש לי את עונות ושיר התקווה.... ועורי עור ועכשיו מעונן ושיר עצוב, זה לא קריוקי זה פשוט פלייבק שפעם הייתי משועמם אז עשיתי
L LightbuIb sun New member 21/1/07 #3 תוכל לשלוח לי בבקשה את "עכשיו מעונן" ? מסנג'ר- [email protected]
L LightbuIb sun New member 21/1/07 #7 ולי יש רק מסנג'ר אני בעמותה נגד ה-ICQ. אוקי, לפחות ניסיתי..תודה בכל מקרה
M mayan d11 New member 22/1/07 #10 גם אני בעמותה נגד מסנג'ר ../images/Emo140.gif למרות שיש לי זה מעפן
J Jack the Stripper New member 21/1/07 #5 אתה יכול לשלוח לי? 110048810 לי יש רק את אהבנו, לפחות היה לי...לא יודע לאן הקובץ נעלם אני אחפש
J Jack the Stripper New member 21/1/07 #6 אה, ויש לי גם את האם להיות בך מאוהב אבל זה לא ממש קריוקי, יותר אינסטרומנטל יש סקסופון שמנגן במקום השירה
אה, ויש לי גם את האם להיות בך מאוהב אבל זה לא ממש קריוקי, יותר אינסטרומנטל יש סקסופון שמנגן במקום השירה
J Jack the Stripper New member 22/1/07 #13 אם למישהו יש באמת, ויכול להעלות/לשלוח, אני מאוד אשמח. זה יכול לעזור לי מאוד בכמה מיקסים. בעיקר את האם להיות בך מאוהב
אם למישהו יש באמת, ויכול להעלות/לשלוח, אני מאוד אשמח. זה יכול לעזור לי מאוד בכמה מיקסים. בעיקר את האם להיות בך מאוהב