קריות וחיפה - תת ייצוג משווע

justme2002

New member
קריות וחיפה - תת ייצוג משווע

הייתי רוצה להציג לכם עובדות: בחיפה,קריות, נשר וטירת הכרמל מתגוררים כ - 475,000 תושבים עפ"י למ"ס 2001 אין לי נתונים מדוייקים ואנשים מוזמנים לתקן אותי באם יש לי טעות כלשהיא אבל הח"כים אשר מתגוררים באיזור האמור הם: יהודית נאות (שינוי), רומן ברונפמן (בחירה דמוקרטית), יוסי כץ (עבודה), מודי זנדברג (שינוי). האם אתם יודעים על עוד? ובכל מקרה לאיזור המהווה מבחינה מספרית נטו כ - 7.3% מסה"כ המצביעים מגיעים על פי המפתח הצודק הזה בלבד כ - 9 מנדטים בכנסת. אבל לא רק זה, אלא שחיפה כבירת הצפון חשובה לדעתי הרבה יותר מאשקלון שם אני יודע לפחות על 2 ח"כים. (סליחה עם העיר אשקלון). האם אכפת לכם בכלל? האם יש סיכוי למפלגה בעלת גוון צפוני? האם זה חשוב בישראל של ימי מלחמה? ובכלל מה דעתכם?

IC4

New member
לדעתי זה לא חשוב

חשבתי שהרי בשביל כל עיר יש עיריה משלה זה לחשוב על אותם אנשים בהרי הם נמצאים ולכן הח"כים לדעתי צריכים לדון בנושאים יותר הוליסטים (WHOLE) כלומר על ישראל בשלמותה ולא על נושאים קטנוניימים של כל עיר בעצמה מקום ההתישבות לא אמור להשפיע (זה לא ארצות הברית) אם כבר אז שיתנו יותר כסף לחיפה. ושישפרו אותה איכשהו בעצם כשחושבים על זה אם כבר - מה צריך לדעתכם לשפר בחיפה ? (אני דבר ראשון ויחיד נכון לעתה זה מקומות ותנאי חניה)

למעלה