קריירה במכירות - מוזמנים למפגש

קריירה במכירות - מוזמנים למפגש

הערב בשעה 20.30 כאן, יתקיים אירוח שיעסוק בכל מה שמעניין אתכם בעולם הזה שנקרא קריירה במכירות. אנחנו מארחים איש מקצוע, מומחה בתחום - אודי יוגב אודי מגדיר את עצמו כ Master Closer מאמן ומנהל מכירות. אתם מוזמנים להיכנס לאתר שלו, להכיר את עשייתו ודרכו המקצועית ולהציב את שאלותכם כאן בשרשור הזה. להתראות, אמיר דרור

איש צעיר

מה היית מציע לאיש צעיר בתחילת דרכו שמאד נהנה לפגוש אנשים, לשוחח, להסביר אבל מוצא את עצמו שהוא לא מגיע ממש למכור, אנשים אומרים לו תודה רבה בלבביות וחום והולכים לדרכם. האם יש דרך שבה הוא יוכל לדעת האם הוא ממש לא מתאים או שזה פשוט "התקופה", או . . . ? מה אתה אומר אודי ? תודה, אמיר

סוף מעשה "בכוונת" תחילה

ראשית, היכולת למכור קיימת אצל כל אחד מאיתנו. ההבדל הוא בכיוונון הפעולה להשגת המטרה. על האיש הצעיר להבהיר ולחדד לעצמו מהם מטרותיו ביצירת המפגש, על מנת לא לשקוע רק בצד הנעים של קיום הדיאלוג אלא להמשיך לנוע להשגת התוצאה המצופה. זה הצעד הראשון כתנאי ללמוד המתודולוגיות וטכניקות הסגירה לעומק.

ואם המצב קשה ?

ומופיעה הרגשת כישלון ? אם היא מופיעה היא יכולה לשתק. לשתק כל אפשרות לחשוב במושגים שאתה מדבר עליהם.

אפילו קוף...

איש מכירות אמור להיות בעל תכונת "חוסן האני" מפותחת. ברור לנו מראש כי על ידי מפגשים עם לקוחות פוטנציאלים אנו נשמע יותר "לא" מאשר "כן". הסטאטיסטיקות מדברות על ממוצע של 20%-30% אחוזי סגירה תלוי בתחום. אם אותו סוכן חדש יפנים, ש"אפילו קוף סוגר שתיים מתוך עשר", כל פגישה שהתשובה עליה תהיה "לא", תקרב אותו יותר ל"כן" המיוחל.

התמדה עיקשת , למידה מטעויות ותיקון

לימוד טכניקות מכירה, ניתוח סיבות הכישלון ושיפור מיומנויות בהתמדה - חיוניים מאוד לסגירת מכירות. הרחבה בנושא במדור מאמרים, המאמרים הבאים: סילוק התנגדויות מכירה טיפול בדחיה במכירה. פחד במכירות באתרי: www.loveyoursuccess.net בהצלחה

גלשתי באתר שלכם ../images/Emo13.gif

יותר מכל אהבתי את המשפט שכתוב שם מתחת לתמונתו של אודי winners never quit, אני חושבת שזה משפט שיכול להגיד את הכל בעצם... ובכל זאת, איך לתת יד למי שנורא רוצה, ונכשל ונכשל ונכשל למרות שיש לו את כל הכישורים שנראים לעין... התחלופה רבה מאוד בארץ בקרב אנשי המכירות, הם לא כל כך "שורדים" את מה שקורה, בקצב המסחרר... איזה טיפ, אם בכלל יש, היית נותן להם, אודי? למשפט עם הקוף, אני יכולה להעלות את ההתנגדות המיידית - אבל... אני לא קוף...אני יותר חכמה...ואז הוא לא עובד... ראיתי שם את הספרים שהמלצת עליהם...שמדברים הרבה על העבודה שצריך האדם לעשות עם עצמו... האם לאור הקריירה המזהירה שלך, וההצלחות שלך, האם היית אומר שזו בעצם עבודה שלך על עצמך? על ההסתגלות שלך למה שקורה?

תשובה לאביבה.

אביבה שלום, הצלחה היא לרוב תוצאה של חריצות והתמדה ולא של כישרון זה או אחר. ביקשת "טיפ".. אני לא מאמין שישנו "טיפ" כלשהו, שיכול לעזור לאדם להצליח ולא משנה התחום. לכן פתחתי בזמנו את האתר. כדי להצליח ובעיקר בתחום העמוק כים של המכירות, חייב אדם להשקיע עוד ועוד לימוד, קריאה, הרצאות וניסיון אישי. מעטים מבין אנשי המכירות שהכרתי בארץ "עבדו על עצמם", רובם אכן ניצלו כישרון וכריזמה עד שהשחיקה נתנה את אותותיה, הם לא חידשו לעצמם ולא לאחרים, עבדו תמיד עם אותם השיטות וסתפקו בכך.רובם כבר לא בתחום. תוכלי לקרא על כך בפרוט במאמר :4 סוגי אנשי מכירות בבר הניווט הנגלל העליון של האתר תחת מאמרים וכתבות. www.salesman.co.il הצלחה היא תוצאה סביבתית לעיתים, איש מכירות המעוניין להצליח, חשוב שיואהב למכור את המוצר שלו ובאמת יאמין שהוא עושה טוב למי שרוכש אותו, אחרת אין סיכוי שהוא ימכור אותו בהצלחה ולא לאורך זמן. תמיד ניתן למצא יתרנות במוצר או השירות ולמכור אותם. העבודה העצמית היא תוצאה של החומר שנכנס לאיש המכירות לאוזניים. אם במקום להפוך את הרכב שלו לאקדמיה על גלגלים הוא שומע ברכבו קטעי מוסיקה ורדיו.. על מי הוא עובד? איזה עבודה עצמית הוא עושה?.. בראיונות עבודה שאני עורך,סוכן/איש מכירות אשר מספר לי שהוא מעולם לא קרא ספר על מכירות, אין סיכוי שאני אקבל אותו לעבודה, כמו שלא אבחר ברופא או עו"ד שמעולם לא קרא ספר או לא מחזיק ספרים מעודכנים במשרדו. העבודה העצמית הראשונה של אנשי המכירות בארץ היא ביטול ה"אגו" (אני כבר יודע הכל)ולהבין שגם אם נחייה 1000 שנה לא נדע כלום.

אביבה, זכית לתשובתו הנהדרת של אודי

אוסיף לדבריו: נפוליון היל , בספרו הידוע: " חשוב ןהתעשר " (בעל הציטטה באנגלית שהוזכרה כאן ) כתב : כדי לבצע את השינוי יש צורך בארבעת אלה: 1. גועל - כשהרגש הזה מתועל נכון הוא יכול להביא שינוי בחיי האדם, שאומר, "עד כאן, אינני מוכן להוסיף ולחיות כדלפון, איני מפחד יותר - זהו היום של השינוי בחיי" 2. החלטה - החלטה לעשות שינוי בחיים יכולה להתחולל כמו מלחמת אזרחים: צבאות של רגשות מתנגשים זה בזה, כל אחד עם נימוקיו. 3. תשוקה - כמעט כל דבר יכול לעורר תשוקה לשינוי,אפילו הטיפים בספרי שהדברים האלה מופיעים בו: "איך להצליח בחיים", מעוררים תשוקה לומר: אני רוצה לעשות שינוי עכשיו. 4. התמדה - התמדה עיקשת תוך הבטחה לעצמך שלעולם לא תוותר, מחויבות לעשות הכול כדי להשיג את השינוי. השינוי במקרה שלנו הוא להיות איש מכירות מצליח. הכישלון הוא תחנה בדרך להצלחה, וזה גם שם מאמרי במדור מאמרים באתרי. הנה קטע ממנו:בגישה כזו שמטפלת בכישלון כבניסיון למידה, מצליחנים משפרים את עצמם כל הזמן. ניסיונם גדל והם עושים פחות שגיאות ומגיעים להצלחות עתידיות במהירות הולכת וגדלה. "ניסיון הוא הדבר שמאפשר לך לזהות טעות כשאתה חוזר עליה" ארל ג'ונסון כמו דבי ריינולדס, מצליחנים יודעים שכישלון הוא לא בנפילה, אלא בהישארות למטה. זה ההבדל בין מצליחנים למפסידנים. המשורר וויליאם בלייק כתב : "לעשות טעויות קל מאד, טעויות בלתי נמנעות, אך אין גדולה יותר מהטעות שלא ממשיכים . " לסיום , מצליחנים מכניסים כישלון למסגרת חדשה. הם מגדירים אותו במונחים יותר חיוביים. מאמן הטניס בובי ליין ידע איך להכניס כישלון למסגרת של מונחים חיוביים יותר. הוא אמר שמעולם לא הפסיד משחק, אלא פשוט "נגמר הזמן. " את המסגרת נתן רוברט שולר בספרו "לחיות חיובי יום יום : " כישלון אין משמעותו שאתה כישלון - משמעותו שעדיין לא הצלחת . כישלון אין משמעותו שלא השגת כלום - משמעותו שלמדת משהו . כישלון אין משמעותו שאתה טיפש- משמעותו שיש בך אמונה עזה. כישלון אין משמעותו שהתבזית - משמעותו שמימשת רצונך לנסות . כישלון אין משמעותו שלא תשיג זאת - משמעותו שאתה צריך לעשות זאת אחרת כישלון אין משמעותו אתה נחות- משמעותו שאתה לא מושלם. כישלון אין משמעותו שבזבזת חייך - משמעותו שאתה יכול להתחיל מחדש. כישלון אין משמעותו שאתה צריך לוותר - משמעותו שאתה צריך להשתדל יותר. כישלון אין משמעותו שלעולם לא תצליח - משמעותו שאתה צריך יותר זמן. כישלון אין משמעותו שאלוהים זנח אותך - משמעותו שיש לו רעיון טוב יותר . ___________________________ בהצלחה

איזה תשובות נ ה ד ר ת !!!!

תודה תודה תודה לשניכם!!! אמיר, אפשר להשתמש בתשובות אלה בפורום שלי - עבודה מהבית? יום טוב לכולם

הי אביבה

בוקר טוב אביבה אתמול לא הבנתי את שיעור ההיענות הנמוך לאירוח, חשבתי שהנושא יכול להעשיר רבים, גם כאלה ששואלים את עצמם שאלות לגבי עבודה ממשית במכירות ואחרים שמוכרים אבל אינם יודעים שזה מה שהם עושים. אבל נשארנו לבד, אף אחד חוץ ממך ובני ישראלי לא הופיע - די מדהים. אמרתי לעצמי וואלה - זה מה שהיה צריך לקרות והלאה. משהו לא התאים ? ? ? הנה את מופיעה הבוקר ומרגישה שזה יכול לתרום לעוד אנשים, אפילו השיחה הקטנה הזאת, נהדר. קחי את זה הלאה כמו שאת מבינה ותעשי הכי טוב יום טוב אמיר

ח י ו ב י

New member
מי הוא אודי יוגב? ../images/Emo11.gif

כתוב שהוא מהפניקס הישראלי אני מנהלת בפניקס ואין לנו שום עובד כזה האם זו התחזות?

כתוב שילובים פיננסיים-תלמדי לקרא!

אודי יוגב הוא מי שמכר למעלה מ 20 מיליון ש"ח ביטוחי חיים כמנהל/פקח מכירות בסניף המשותף של הפניקס הישראלי עם שילובים פיננסיים בחיפה. ולסיום תפקידו בחברה אף לקח עם החברה מקום ראשון במכירת ביטוחי ילדים שיצאו בשנת 2002 תשאלי את ירון דויאק, מנהל מכירות ארצי, או גבי שריקי מנהל מחוז חיפה ותדעדכני. באהבה אודי יוגב

למעלה