קריירה וזוגיות

• פותח הנושא tali7
  • פורסם בתאריך

tali7

New member
קריירה וזוגיות

שאלה לי אליך יאיר טרבלסי ואשמח אם תוכל להשיב עליה פתחתי עסק בביתי בצורה רישמית בתאריך 1.6.99 העסק הוא בתחום הקוסמטיקה ונימצא בביתי האם סיכויי להצלחה בעסק גדולים הם? בעיקרון סיימתי ללמוד כבר בשנת 90 יולי 90 ובתחום הזוגיות בעלי נולד בתאריך 23.3.58 אני בתאריך 7.3.69 שנינו נולדנו בישראל בעלי נולד ב8:00 בבוקר אני נולדתי ב1:30 בלילה הייתי רוצה לשמוע לגביי ההתאמה בינינו ואם אי פעם כבר לא נחייה ביחד

חמודתי, אני לא בעבודה עכשיו

ולא במשרד, ופורום הוא מקום בו עונים על קצת המזלג, ולא מפילים עליך תיקים כאלה כבדים, עם תאריכים מפה ועד הודעה חדשה : את הדברים האלה שולחים לאי מייל הפרטי שלי, כדי לקבוע פגישה אישית ויעוץ מקצועי. הפורום אינו תחליף לאסטרולוג - הוא משלים אותו בקלילות באינטרנט. צר לי.

ספיר32

New member
פרטים לגבי מפה אסטרולוגית אישית

היי יאיר האם ניתן לקבל את האימייל שלך ואם כן הייכן מוצאים אותו בפורום לגבי מפה מדוייקת האם חייבים להגיע אליך או שאתה יכול לישלוח מפה אסטרולוגית בדואר (כמובן בתשלום) בברכה ספיר32

היי ספיר

לגבי המייל - הסתכלי בראש העמוד (`שלח מייל למנהל הפורום`). לגבי השאר - מצטער, אבל אני מעדיף לשבת עם האדם פנים אל פנים, להסביר, להראות, לענות על שאלות, וכו. שונא משהו אנונימי שאתה אפילו לא יודע אחר כך מאיפה להתחיל לשאול.

למעלה