קריירה ומגורים

קוקולה9

New member
קריירה ומגורים

שלום רב
אני בטח אשאל שאלה שהמוני אנשים היו רוצים לקבל עליה מענה נראה כי הכל משמיים....אבל אני בלבטים קשים כבר שנים ארוכות ולא זזה ממקומי. אני כל הזמן בפרשת דרכים נמצאית במקצוע שאנני יודעת ממנו מנוחה וסיפוק עושה הכל למען הפרנסה שלא שופעת בביתינו... בעלי עומד במקומו וחושש לנוע סנטימר אחד ממקומו...את בטח תראי לפי התאריך שלו שהוא השקול מבין שנינו אבל אני מרגישה שהוא התוקע את שתינו לעשות כלום בחיים...הגעתי למצב של חרדות ופאניקה ומצב גופני לא טוב מכל הסיפור לא מצליחים לזוז ל ש ו ם מק ו ם כל צעד שאני עושה הוא מרגיע ומחזיר אותי 100 צעדים אחורה...אז מה עושים ? הרבה בלאגן בזוגיות גם אנא אנא הפני אותי וייעצי לי
הוא 09.10.1964
26.05.1972.
אשמח לשמוע ממך

קרן

אתם פועלים בדיכוי וכיבוי הדדי.

שלום קרן

מניתוח מפת הלידה הנומרולוגית של שניכם ניתן לראות שכל אחד נמצא בשנה נומרולוגית שונה.
לצורך ההמחשה בעלך נמצא בשנה של התכנסות, שנה הטובה לרוחניות אין כוחות מיותרים לפרויקטים ...
את לאומתו היית בשנה נומרולוגית מספר 1 בעלת אנרגיות חזקות מאד לשינויים קיצוניים! מעבר בית, שינוי בעבודה ועוד ...

לכן אתם פועלים בדיכוי וכיבוי הדדי. את למשל עכשיו בשנה מספר 2 שנה של בלבול, האנרגיה יורדת... והוא לאומת זאת ייכנס בקרוב לשנה הטובה ליזום ועשייה.

שמך, תאריך הלידה ונתיב גורלך 8 מאד מכביד. אפשר לקרוא על החוזקות והחולשות של מספר זה.

פגישת הכוונה תוכל לפתור ולהמחיש לכם כיצד לצאת מלופ זה.

הנטייה הטבעית שלנו היא להתעסק בסביבה הקרובה לנו.

בעוד שהמטרה היא להשתנות באמצעותה.

פסיכו-נומרולוגיה היא תהליך לשחרור רגשי מכעסים ופחדים, תקשורת בין אישית, תקשורת זוגית ועוד. מסייעת לשינוי בדרך / גישה שונה.

מסע ל "קילוף הקליפות" ופיתוח המודעות.

למעלה