קריירה, זוגיות ומה שביניהם

dory141

New member
קריירה, זוגיות ומה שביניהם

לחיוב ולשלילה, עד כמה אתם מרגישים שיש קשר בין (אצל חלק מאיתנו באתר לפחות) היעדר הזוגיות והעיסוק המקצועי?
אני עובד בעסק משפחתי עם מספר אנשים מצומצמם מאוד, איש מהם אינו בגילי. גם רוב הלקוחות שלנו הם בגיל של ההורים שלי. ניסיתי בעבר להתקבל למספר מוסדות מחקריים בתחום שלי (מזה"ת) ולדברים קרובים. נדחיתי על ימין ועל שמאל ובחרתי בגישה הילדותית והלא מציאותית: "לא רוצים - לא צריך". הבעיה היא, שבניגוד לזוגיות שאיש לא מכריח אותנו להחזיק בה, אדם חייב עבודה. מעבר לכסף, זה מגדיר לו מיהו ומהו. גם לי יש היום, אבל אני לא מרוצה ממנה. היא לא מגדירה אותי ואני מעדיף להחליף אותה מהר ככל הניתן (ואף עושה פעולות שיווק אגרסיביות כדי שיקרה כך בקרוב).
בנוגע לזוגיות, זה גם סימפטומטי. אני מאוד מכבד נשים (יש גברים שאומרים לי שעד גבול הפראייר, אולי זה גם נכון). בכל פעם שנכשלתי (היו כמה וכמה) האשמתי את עצמי: לא הייתי מספיק נחמד, הייתי יותר מדי גס/אדיש (כשאמרו לי, שאני "צריך להתסחפס" וגבר נחמד זה לא מחמאה, אלא חיסרון) וכו וכו'. אני מקווה מאוד, שכשאמצא בקרוב עבודה שהולמת את כישוריי (בעזרת השם, למרות שאני חילוני), אמצא את אהבת חיי, אפתר מכל המשוכות שעיכבו אותי ואהרוג את "האני הישן" שלי.
אשמח לשמוע תגובות ועצות!

wolik

New member
בוודאי שיש קשר

אדם שמסופק מקצועית מרגיש נוח יותר לפנות זמן לתחום הזוגי ולהשקיע בו. התמודדות לא טובה עם לחץ בעבודה/חוסר שביעות רצון מהעבודה אלה דברים שבחורות מרגישות וזה משדר חולשה ודוחה אותן.
זה עובד גם בכיוון השני שיש לו בת זוג, חופשי יותר בתחום המקצועי. אין לו בעיה לעבור עיר/מדינה אם העבודה דורשת.

ואל תהיה נחמד לבחורות, תקרא באינטרנט על הנושא של nice guy, בחורות נרתעות מכאלה.

dory141

New member
מתוך ניסיון של אחרים תרשה לי לחלוק עליך

נכון, בת זוג זה עוגן רציני, אם יש לה אישיות טובה. אם זו מישהי שוחרת רעות, שכל הזמן מנסה לעודד את החבר/בעל שלה לוותר על הכל ולרדת מהארץ (אשתו של חבר מוסיפה כל פעם שהוא מתלונן על קושי בעבודה "לא נורא, תמיד יש לנו את הבית באמריקה"), זה כבר משהו אחר.
מרבית החברים שלי לא חופשיים לעשות כלום מבלי שהנשים או החברות שלהם "נותנות להן אוקיי". ואף אחד מהם לא איש פחדן.
לגבי "נחמד", קשה לי לשחק מישהו שאני לא. גם אם אקרא את "המדריך המקיף למניאק, חלקים 1 ו-2".
וזו אכן בעיה, אם מדובר בבחורות מסוג מסוים.

אני רק אוסיף

שאם אתה נחמד
וזה האופי שלך
תצטרך לחפש בנרות בחורה נחמדה.
זה לא קל, אך אפשרי.
&nbsp
בהצלחה!
&nbsp

airtruck

New member
הממ

לגבי הבחור הנחמד- לדעתי התקופה משתנה וכן מעריכים ומעריכות את הבחור עם היושר...כן עדיין תראה בחורות הולכות עם גברים שמתייחסים אליהם כסמרטוט אבל זה כבר בעיה של הבחורה שלא זרקה את אותו גבר...
&nbsp
אולי תשנה גם מקום מגורים ? יש את עיר החטאים תל אביב (אישית לא כול כך מתחבר לעיר הזאת -חיים בחלום ורודפים אחרי חלומות שיתנפצו בגיל כזה או אחר)
&nbsp
אולי תלמד משהו חדש- לא חייב תואר פורמלי אלא משהו תוך כדי עבודה חדשה ושונה...
&nbsp
את האמת קודם כול תמצא עבודה אחרת ואז תתגלגל הלאה

לא קשור

ככל שאדם עובד יותר
נו עבודה של המון שעות נגיד הייטק
קשה לו יותר לחפש זוגיות מאשר אדם שעובד פחות שעות בעבודה.
&nbsp
אנ לא מכירה אותך ואולי לא אקלע לסוף דעתך
אך לפי דעתי
אתה סתם דוחה את עניין חיפוש הזוגיות
בתירוצים שונים.
&nbsp
אתה מדבר בפוסט הזה על מימוש עצמי דרך קריירה.
זו מטרה בפני עצמה.
ישגם מטרה של חיפוש זוגיות.
&nbsp
שניהן מטרות שונות שדורשות זמן.
ושתיהן לא קשורות אחת לשניה.
&nbsp
עובדה שבפורום אחרים אני תמיד קוראת הודעו על אנשי קריירה מצליחים שמאוהבים בעבודתם
אך הם לא מצליחים למצוא זוגיות..
&nbsp
&nbsp

למעלה