קריירה

simle

New member
קריירה

הייתי רוצה לדעת מה חוסם אותי מלהבין מה הייעוד האמיתי שלי אני מתעסקת שנים בנושא זה ולא מתצליחה להתחבר לייעוד הפנימי אשמח אם תולי לשפוך אור בת 34 נשואה,אמא ל-1 , עוסקת בשיווק ושיאצו תודה

../images/Emo140.gifהבנות

בחיים האלו - אין לנו יעוד אחד, לכן אם יגידו לך מה יעודך, לא תעשי את המסע שבאת לעשות בחיים אלו. מה שאת כן יכולה זה ללמוד להתחבר לקול הפנימי ולאינטואיציה, על ידי לימוד תיקשור ומודעות עצמית, בהצלחה ואהבה
אריאלה

בדיוק השבוע העברתי שיעור על ייעוד

אז שאלתך גרמה לי לחשוב שכדאי להעלות מאמר לכאן. היה שם חומר מעניין שהתקבל בתיקשור על נושא הייעוד. אגיד לך בינתיים: ייעוד זו שאלה רחבה שהיא בעצם דרך חיים. אנחנו לעולם לא מבינים את הייעוד שלנו עד שאנחנו עוסקים בו. וגם אז - תמיד זה מתפתח ולעולם לא נבין לגמרי. ייעוד זה משהו שנשתמתנו בחרה בו. כיוון שכך - אנחנו חייבים להיות מחוברים מאד לנשמתנו, למהות הפנימית שלנו כדי לממשו. אבל זו באמת דרך שניפתחת רק עם אינטואיציות מאד גבוהות או ממש תיקשור. כאשר אנחנו מבקשים להתקדם למימוש הייעוד שלנו אז נתחיל להרגיש בעצם איך הדרך מובילה אותנו. אם נתמסר לגמרי (נשחרר מחשבות של האם אני אתפרנס מזה? איך זה יהיה וכו'?) אז מהר מא נמצא עצמנו מממשים - ואז גם נתחיל להבין את ייעודנו. לשאלתך האישית: בתיקשור מרחוק קשה להשיב על נושא רחב כזה. ואומר לך שגם בתיקשור בכלל - כיוון שזה משהו שאנחנו לא מבינים עד הסוף, ולא תמיד בשלים לדעת - אז כל תיקשור תקבלי מעט מידע - כמה שנכון לך כעת לדעת. ולאט לאט תוך התפתחות תמידית ההבנה תיגדל ותקבלי עוד מידע. סליחה אם סיבכתי אותך - אבל זה באמת כך. אני עצמי יועת שאני מממשת את ייעודי אבל עדיין, למרות דרך של שנים עם תיקשור והתפתחות, עדיין לא מבינה את ייעודי עד הסוף. אני ממליצה בחום לעשות קורס תיקשור, כדי להתחבר לדרך (שאגב ייתכן מאד שאת כבר בה וקורס פשוט יעזור לך לפתח זאת).

להתחבר אל הפעימה הפנימית

הי simle
רציתי לשתף אותך בראיה שלי את הדברים. אני רואה את היקום כיחידה אנרגטית חיה ופועמת אשר מקיימת דיאלוג עם כלל מרכיביה. יחידה זו שואפת להיות באיזון. לכל אחד מאיתנו יש את התדר שלו , את הפעימה המיוחדת שלו שהוא משחרר החוצה ליקום , היקום מגיב בהתאם ומשיב לנו פידבק על אותה הפעימה , הפידבק מגיע בצורה של מציאות שנוצרת ומגיע גם בתחושה שמתעוררת לנו בלב ובתודעה. כאשר האדם מחובר ליעודו וצועד בנתיב הנכון לו הפידבק שהוא מקבל מהיקום הינו פידבק חיובי , ישנה תחושה שלמות והדברים מתקדמים וזורמים בקלות מכיון שאותו אדם נמצא בהרמוניה ובאיזון עם היקום מבחינת התדר שלו. היקום והנשמה מאותתים ומסמנים לאותו אדם להמשיך בדרך שבה הוא הולך מכיון שבך הוא עוזר לאיזון להתקיים. השקיטי את המחשבות והסכימי לוותר על המוכר לך , על הנכון ועל הלא נכון , היי נוכחת והתבונני. שאלי את עצמך מהו התדר שאותו שלחת ליקום עד היום ? מהו התדר שאותו את שולחת היום ? מהו התדר שאותו את רוצה לשלוח ? שחקי עם התדרים ודמייני כיצד יראו חייך כאשר תשלחי תדרים שונים ליקום , מה התחושות שמתעוררות בלב ובגוף ? האם קיימת הרמוניה ? האם קיימת שלמות ? האם מופיע השקט ? בקשי מנשמתך ומההדרכה שלך עזרה והכוונה ואפשרי לה להגיע. אשמח לעזור ,
שרון

למעלה