קריירה

ניצנית12

New member
קריירה

חג שמח

בפעם האחרונה בה פוטרתי, החלטתי שאני מקימה עסק מהבית. כבר כמה חודשים אני שוקדת על העניין. מפרסמת ומתייאשת, כי לקוחות לא מגיעים. מפרסמת שוב, ושוב מתייאשת. מרגישה שהולך לי מאוד קשה. אולי אני עצמי לא שלמה עם העסק ועם הפרסום. לא יודעת.
יש בקרים שבהם אני קמה ומרגישה אבודה, ולא יודעת מה לעשות. איך עוד לקדם. יש פעמים שאני מעדיפה לדחות משימות, כדי לא להתמודד.
בבית המצב הכלכלי לא קל. ואני מתלבטת: האם לחזור להיות שכירה במשרה מלאה (כמו שהייתי בשנים שעברו) ולוותר על החלום? או לחפש משרה חלקית כדי לאפשר לעצמי לבחון עוד קצת אם יש לי סיכוי להצליח כעצמאית? או להמשיך כמו בחודשים האחרונים, שבהם אני מגדירה את עצמי 100% עצמאית, ולא מתפנה לעבודה אחרת.
בחודשיים האחרונים פניתי לכמה משרות גם מלאות וגם חלקיות, ולא התקבלתי (מסיבות של over-qualified). אני מרגישה מיואשת ומתוסכלת ומתקשה להישאר אופטימית.
מה נכון לי לעשות? אשמח לעזרה.
תודה רבה!

פריסת השוואה לא מורחבת 3 אופציות

האם לעבוד כשכירה משרה מלאה או לעבוד במשרה חלקית או שעלי להמשיך במצב הקיים?

ניצנית12

New member
תוצאות הפריסה

אפשרות 1
- כוהן גדול
- המאהבים
- האיש התלוי
אפשרות 2
- ארבע המטות
- אביר המטות
- מלכת המטבעות
אפשרות 3
- המגדל בוער
- חמש הגביעים
- שבע המטות
מסר / עיצה - שמונה החרבות

תודה אורלי

מכירה את הסיטואציה

בטירונות בה כולם עומדים על מגרש המסדרים ומחכם להוראות תזוזה מהרס"ר?
זה המצב שלך כיום.
את פועלת לא ביוזמתך ומחכה לפעול בתחום בו את עוסקת-רק כשמשהו מפעיל אותך.
כל הנ"ל לגבי קלף המסר.
את זה יש לשנות.
מומלץ לפנות לעבודה במשרה חלקית שתיתן לך בטחון כלכלי ותניע אותך קדימה בתנאי שתשקיעי במשרה זו ולא תראי בה רק ברירת מחדל.
להמשיך במצב הקיים יוביל אותך להתרסקות מהירה בנתיב בעייתי.
עבודה במשרה מלאה- בהיותך אדם שלא חובב מסגרות בלשון המעטה,תמצאי לך מצב נוח של שכר אך איבוד עניין בקיים בהיבט של לעשות את מה שצריך ולא מעבר לזה במשרה עצמה.
בהצלחה בדרך השינוי הטובה לך.

ניצנית12

New member
וואו

איזה ניתוח מדוייק!
אני מרגישה שאני בדרך ללא מוצא בכל אחת מהאפשרויות, ואני לא מצליחה לשנות את זה. אני מבינה שהשינוי צריך לבוא ממני. אני פשוט לא מצליחה לעשות אותו.
תודה לך!

למעלה