קריירה

tanyusha8

New member
קריירה

שלום, תאריך הלידה שלי 15.11.1980. אני עובדת במקום הנוכחי קרוב ל- 6 שנים. לפני שנה הבנתי שמיציתי את עצמי שם ומאז אני מחפשת עבודה חדשה ללא הצלחה. כבר שנה שלמה ללא תוצאות. לאחרונה הייתי במספר ראיונות אך נענתי בשלילה. מצד שני במקום הנוכחי אני כבר ממש לא מקבלת סיפוק וזה מאוד מייאש אותי. מתי צפוי לי השינוי במקום העבודה ומה עלי ללמוד מכל ה''לא''ים שקיבלתי לאחרונה? תודה.

tanyusha8

New member
שאלה נוספת

האם כדאי לי לשקול לפתח עסק עצמאי? ומה עדיף יותר עבורי: להיות שכירה או עצמאית? המון תודה :)

איך משפיעים עלינו מחזורי השנים האישיות על פי הנומרולוגיה

שלום ל tanyusha8

אנו מושפעים באופן אינדיווידואלי בכל שנה אוניברסאלית
שמתחלפת ושינוי זה נקרא בשפה נומרולוגית – שנה אישית .

ידיעה ואבחון מחזורי השנים האישיות יכולה לסייע בהבנה של דברים שקורים לנו בתוכנו וסביבנו.
האנרגיה של כל שנה נומרולוגית מגוונת, שונה ותורמת להתפתחות אישית .
ישנן תקופות בחיים המבשרות על זמן לצאת לפעולה, זמן המתנה, זמן לשנות, לבטא, לחקור או לסגת.
אם כך אנו למדים שיש כוח / חוקיות שמנהלת אתנו את הסביבה. ואם אנו פועלים בהתאמה לאותה מערכת אנו מרגישים מלאות וסיפוק. חוסר התאמה לאותו כוח יוביל לתסכולים ובלבולים עד לייאוש ודיכאון.

ניסיונות חוזרים ונשנים שנתקלת בסירוב מאותתים לך אולי להתמקד בתחומים אחרים בחייך שיביאו אותך למילוי אותו את מחפשת. שלאב דווקא זהו הזמן המתאים לשינוי תחום העבודה.
ולשאלתך השנייה את בהחלט יכולה להיות עצמאית (לפי תאריך הלידה. חסר לי השם הפרטי לקבל תמונה יותר וודאית). ואף יש לך יכולת להיות שכירה ולעבוד גם בצוות בתנאי שהבוסים לא "יושבים על הראש" את זקוקה לחופש פעולה.

tanyusha8

New member
תודה על תשובתך ובכל זאת

אני מבינה שאני נמצאת עכשיו בשנה אישית של סיומים. מתי החלה שנת הסיומים שלי ומתי היא נגמרת? האם ייתכנו התחלות חדשות בתוך השנה הזאת כבנית הבסיס של הדבר האמיתי? שנת הסיומים בהחלט כבר מורגשת אצלי: אני אמורה לסיים את עבודתי הנוכחית בעוד כחודש ולכן אני קצת מודאגת ממה שמחכה לי בתור מובטלת דבר שאף פעם לא קרה לי, תמיד עבדתי ללא הפסקות בין העבודות. האם ניתן לדעת מתי צפוי לי להתחיל עבודה חדשה? תודה.

אם אנחנו ברי מזל אנחנו מזהים מעגליות שאין לנו יכולת...

כִּי פַחַד פָּחַדְתִּי וַיֶּאֱתָיֵנִי, וַאֲשֶׁר יָגֹרְתִּי יָבֹא לִי" פירוש המשפט - שכאשר אדם פוחד יותר מדי, דווקא הפחד הוא שיכשיל אותו ויגרום לו להיכשל.

כל עוד אנו חיים בבועה שיצרנו לעצמנו – הכל לכאורה נראה תקין. הבעיה מתחילה כאשר מתעורר בנו רצון וצורך ליצור שינוי. אז מתברר שאנו כבולים בהרגלים ועקרונות שאימצנו שהביאו אותנו לקיבעון.

שינוי הוא מבורך

הינו חלון הזדמנות לצמיחה חדשה.

אנחנו שמים לב שאותם המצבים חוזרים שוב ושוב, אם אנחנו ברי מזל אנחנו מזהים מעגליות שאין לנו יכולת לפרוץ ולהשתחרר ממנה. אם כבר זיהית את ההרגשה הזאת, אני מזמין אותך לקרוא באתר על המסע שלי, ללמוד, לקחת כל טיפ אפשרי. וכשתרגישי מוכנה– תוכלי תמיד לקבוע פגישה או לשאול כל שאלה.

חנן חיים

למעלה