בעיקרון
בגלל שבונזו מת עוד בזמן שהלהקה הופיעה, מן הסתם אין לו אלבומי סולו. לרוברט פלאנט יש הרבה אלבומי סולו ויש לו גם אלבום אחד או יותר מלהקה שהוא פתח יותר מאוחר. לג'ימי וג'ון יש כל מיני פרוייקטים קטנים שהם עשו פה ושם, מידי פעם הלהקה התאחדה לנגן כמה דברים עם הבן של בונזו שתופף, לפעמים עם מתופפים אחרים, ג'ימי ורוברט הוציאו אלבום אחד לפחות ביחד, עם כמה שירים חדשים וחידושים של שירים ישנים (בעיקר שירים מהאלבומים האחרונים). אני שמעתי את החידוש לקאשמיר של פייג' ופי דאדי או מה שלא השם שלו היום, אלבום אחד של פייג' ופלאנט, עוד כמה חלטורות של הלהקה שהתאחדה וגם את ההופעה של פייג' עם הבלאק קרואוס לפני שנתיים. החידוש לקאשמיר הוא סביר מבחינת המנגינה כי זה בכל זאת ג'ימי פייג', אבל אין לשיר הזה שום קשר לסאונדטרק שעשו לו עם גודזילה ובטח שאין לו קשר עם ראפרים. האלבום של פייג' ופלאנט לא משהו... רוב ההופעות שהלהקה עשתה כשהתאחדה היו די חלשות.. הייתה הופעה אחת נחמדה עם אירוסמית'. האלבום האחרון של פייג' עם הבלאק קרואוס היה אחלה לדעתי, זו הופעה של ג'ימי והבלאק קרואוס שהם לכשעצמם להקה חביבה ביותר, עם ביצועים של הרבה מאוד מהלהיטים של לד זפלין ועוד כמה שירים בודדים של הבלאק קרואוס. יצא לי להשיג בוידאו רק 2-3 שירים אבל קניתי את האלבום הכפול או המשולש (אני כבר לא זוכר) ובהחלט הייתי ממליץ גם לחובבי לד זפלין אחרים לקנות או לפחות לשמוע את האלבום.