קריית ארבע- המשך

אלוני.

New member
קריית ארבע- המשך

כביש תרקומייא , עלק המעבר הבטוח , סגור . אין מעבר בטוח . כדור בקנה , כפי שוודאי ידוע לך פליקס , לא עוזר . בשבוע הבא מתארגנת קבוצה של חברים לנסיע לאות הזדהות , אגב מרבית החברים הינם מה שקרוי ``מחנה השלום`` .

felix

New member
היכן נפגשים !?

אני בא ! נפגשים ב- .... להביא שחפץ ונשק או לבוא עם מגפון כדי לצעוק אנחנו ממחנה השלום לפני שמבצעים בנו לינ`ץ .

אלוני.

New member
(-:

שלח לי אי מאיל ואעדכן אותך . תראה, יושבים שם אנשים תחת אש , נוסעים לירושלים לעבודה או עם המשפחה , חוזרים ולא יודעים אם הכביש פתוח או סגור ( אגב יש להם מוקד חרום טלפוני) , חיים לפי הנהלים המשתנים שמנחית הצבא על האזור- ולא תמיד הנהלים נראים לעניין . שמע דוגמא מהיום , כאשר אתה נוסע מתחת לגשר לכיוון תרוקמייא ( מכיוון הקריה ) הרי שהגשר הוא בשליטה פלשתינאית והכביש בשליטה ישראלית , התוצאה - הכביש סגור בשל הסלעים שעפים מלמעלה . עכשיו בא ונחשוב על הרעיון של כשי עילי שמחבר בין עזה ליו``ש , אתה היית נוסע מתחתיו ? יש דברים שראיתי היום שאני מעדיף לא להרחיב עליהם כאן , פשוט לא להאמין . בכל מקרה , כל זמן שהם חיים שם לפי החלטת ממשלה ( משמע אין החלטה שאוסרת זאת ) הם זכאים לאותה הגנה ואותו יחס שזכאים תושבי תל אביב . ואיך אמר לי היום מישהו : עכשיו אתם מבינים את הסיסמא יש``ע זה כאן ??

felix

New member
כתשובה לתגובתך !

אני עדיין חושב שאין לנו מה לחפש שם. הפתרון הינו גבול בינלאומי ובשלב ראשון מוקשים בשתי צידי הגבול לא רוצה לבקר אותם ושלא יבקרו אותי. בעוד חמישים שנה ששתי הצדדים ילמדו ויחנכו את הדורות הבאים על שלום ולא על שינאה נשב ונדבר וכמובן שנפרק את המוקשים והגדרות. כרגע הדבר הטוב ביותר זו הפרדה.

אלוני.

New member
לא חושב

אני אכלתי בורקס שעשוי מבצק של מלוואח אצל תימני קוראים אותו עמיצור (אלא מה ? ) , היה אחלא . אבל זה באמת לא העניין , אני לא הולך אצל הערבים אני הולך אצל היהודים שם .

מיקה**

New member
לא מבינה מה ההגיון

לנסוע לשם בימים טרופים אלו ועוד לספר בכמעט ``גאווה`` על הסיכונים שבדרך. שום בורקס אצל שום תימני לא מצדיק סיכון חיים. ולעניין עצמו - תמוהה בעיני נסיעת תמיכה בקומץ מטורפים שמתעקשים לשבת במקום כזה, להיות לצנינים בעיני האוכלוסיה הערבית שמתגוררת שם, ולהעסיק צבא שלם שישמור עליהם. אז חברון מוזכרת בתנ``ך. אז מה? עוד מאות מקומות מוזכרים בתנ``ך ואנחנו לא שם. למה כל כך תקפו את אריק שרון בזמנו שהתעקש לגור ברובע המוסלמי? הרי לפי אותו הגיון גם ירושלים כולה שלנו. לא מבינה מה יש לחפש שם ועוד יותר למה בדיוק צריך לתמוך בהם.

felix

New member
שלום מיקה !

מה לעשות שהם חלק ממדינת ישראל(הם.. האנשים לא השטח). אני מזכיר לך שמי ששלך אותם למקום הארור הזה היו השמאל ולא הימין. יש שם בעיה והפתרון רחוק מאוד. הדבר המינימאלי הינו להגן על המשפחות המסכנות שיושבות שם.

מיקה**

New member
``המשפחות המסכנות``?

מישהו הכריח את ה``משפחות המסכנות`` לגור שם? מישהו הכריח אותם לגדל ילדים שם? מישהו הכריח אותם לגור בין ערבים ולהתעמת איתם? הם עושים ציונות ויושבים על הגבול? הם מייהדים את הגליל? הם מפריחים את הנגב? הם קומץ פאנטים ותו לא.

כוכבה

New member
מיקה:אנא קראי

למה את חושבת שהחיים שלנו (היהודים) היו יותר טובים אילו לא היו התנחלויות? כמו שיצא לך להכיר את הערבים בחודש האחרון, נראה לך שהם כאלו נחמדים? ההתנחלויות זה רק תרוץ להרוות את צמאון הדם היהודי שלהם.

רבקה ל

New member
נכון או לא נכון. שורה תחתונה. אמיץ מצידך

אמיץ מצידך, הרעיון וגם המימוש.

למעלה