קריית החינוך ע"ש עמוס דה שליט

קריית החינוך ע"ש עמוס דה שליט

מי שלא מכיר אותי, אני מנהלת חטיבה ב´ בקריית החינוך ע"ש עמוס דה שליט רציתי לומר שיש לנו עיר נהדרת (אני לא מאמינה שאמרתי את זה) אודה לך אם תצטרף את אתר קריית החינוך לקישורי הפורום יש לנו אתר נהדר (אני מדברת עכשיו בכוונה על האתר כולו ועל קריית החינוך כולה, למרות שאני מנהלת חטיבה ב) אתר נהדר, כמו המקום עצמו חטיבתינו שופאת לקבל את פרס החינוך מהעירייה, אנו מקיימים ביום א הקרוב (5/1/03) יום זה"ב (זהירות בדרכים), כמו שחלק מתלמידי החטיבה שמו לב (או לא) תלינו כרזות "פסים לב" בבית הספר, בהזדמנות זו אני מבקשת מתלמידי החטיבה לא להרוס את הכרזות, לתמידי החטיבה: במשך השעתיים הראשונות תיהיה הצגה/יהיה מופע שקשור לזה"ב, בשעות שלאחר מכן יתקיימו הלימודים כרגיל(השיעורים יתקיימו כרגיל אך בשילוב זה"ב, לדוגמא המורים למתמטיקה בחרו לעשות בעיות דרך-מרחק-זמן) ביום זה הלימודים יסתיימו אחרי השעה ה-4 אלא אם יפורסם אחרת

Big 7

New member
אה סבבה

אני מחטיבה א מותר להרוס?סתם...אם אני לא טועה יש את האתר בקישורים.אחלה חתימה אבל יותר מתאימה למנהלת של חטיבה א היא פשוט השטן!.

niminet

New member
גם דליה שחף

היא השטן. היא יושבת במשרד שלה, מעשנת ושותה ויסקי (ראינו אותה...), ובאה לצעוק על ילדים בזמנה החופשי. היא נראית כמו גוש עץ שעטפו ביותר מדי עור.

טיפשים.

מה אתם חושבים שזאת באמת המנהלת שלכם
סת´כלו בכרטיס אישי שלה...מנהלת תכתוב דבר כזה? אם זאת דליה שחף אז מוטי גבותי סמל מין.

yoavl1

New member
רגע...רגע....רגע....

מוטי גבותי מלמד בדה-שליט????

yoavl1

New member
לרגע כבר נבהלתי.....

שמוטי יערוק לדה-שליט??? זה כמו שנמני יעבור לבית"ר ירושלים....אהה...בעצם הוא עובר.... טוב, אז זה כמו ביילין יעבור מהעבודה למרצ.....אההה..הוא עבר... טוב, נו....הבנת את הקטע....

so called osnat

New member
מוטי בחיים לא יעבור לדה שליט...

יש שמועות שהוא בכלל מתכנן לפרוש שנה הבאה...אבל הוא לא..אסור לו..): הוא לא פורש...זהו... ד"א...היום גילינו למה נבנה הגשר בקציר....((:)

so called osnat

New member
הגשר שממש ליד המדרגות לחטיבה

וליד הירידה לבנין של היודניקים.... וכדי לדעת למה...תצטרך לקרוא את העיתון של התיכון שיצא עוד מעט :p

so called osnat

New member
מוטי כן סמל מין...

סתם לא......אבל הוא המורה הכי שווה בקציר.....וגם מירי! אני כל כך מתגעגעת לשיעורי ביולוגיה איתה.....סניפ סניפ

MelodyClark

New member
WOW

האתר הזה באמת היה כמסע לעבר... רחל בניסטי עדיין מלמדת צרפתית... לאה דסקלוביץ מנהלת קריית החינוך... מענין אם האפרוח שקברנו בתוך בקבוק פלסטיק ב"יער" מאחורי הסיפריה עדיין שם...

דRדכוסי

New member
דיי! יבשתם לנו את השכל

אנחנו יודעים כבר הכל יודעים ששכבה ח באים בירוק ז באים בצהוב ט באים באדום (או אולי ז וט זה הפוך?) ויודעים שח2 וח4 נבחרו להציג את המצגות עם אירנה יודעים דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

דייייייידייייייייי

תהרגו אותי אני מתה מצחוק פה אעלק דליה שחף.. אני אתפלא אם היא יודעת מה זה מחשב בכלל..

niminet

New member
שנייה...

את סגנית המנהלת, לא? או שחיה נכנסת בכינוי שלך?

למעלה