קריית ראשון- האזור? וחדר כושר/סטודיו באזור

Shark Alarm

New member
הנה תשובות: ../images/Emo26.gif

המכללה למנהל נמצאת במערב החדש של ראשון לציון, ומבלי להשתחצן, כל המערב החדש נחשב לאיזור טוב מאוד. השכונות- קרית חתני פרס נובל, נאוה שקמה, כרמים, נווה דקלים, אשלים. מחירים ומפרטי דירות, זה תצטרכי לברר לבד, כי זה תלוי בכמה חדרים אתם צריכים, ומה הבנין יכול לספק לך (שמירה, חניה, חדר כושר וכו') חדרי כושר- יש בקניון הבאר מכון כושר, יש ליד בית המשפט, בשכונת אשלים... בלי עין הרע לא חסר.. לגבי הנסיעה לקרית אונו יש תחבורה ציבורית של חברת קווים- קו 139 שנוסע לקרית אונו, אז בעיה לא צריכה להיות (כמובן שצריך לבדוק את הלוז של הקו באתר החברה) האוטובוס עובר ממש לי המכללה למנהל, ככה שתוכלו ללכת אפילו יחד לתחנה =]

anat135

New member
קריית ראשון- האזור? וחדר כושר/סטודיו באזור

שלום לכולם?! אנחנו מתלבטים אטם לגור בראשון, ז"א לעבור אני מתחילה ללמוד במכללה למנהל ולכן חשוב לי לגור קרוב נאמר לי כי קריית ראשון הינו אזור מקסים ונוח מאוד (מבחינת קירבה אני יודעת), השאלה לגבי המחירים באזור ולגביי הדירות? מה דעתכם על האזור באופן כללי,או האם יש לכם אזורים קרובים למכללה נוספים שהם "נחשבים לטובים מאוד". יש לקחת בחשבון שבן זוגי עובד באזור ק אונו ולכן חשוב לי נושא התחבורה הציבורית שתיהיה זמינה וקרובה ומעבר לזה, אנו רוצים גם להתאמן במכון כושר/סטודי וכלשהי האם יש הצעות? מישהו מכיר? תודה רבה@@

היי ענת

גם אני מתחילה ללמוד במכללה למנהל, ובדיוק עברנו לגור פה לא מזמן, אז יש לי כמה תובנות עבורך: קודם כל- יש המון שכונות במערב ראשל"צ, ומחירי השכירות די משתנים פה (בהנחה שאתם שוכרים ולא קונים- אין לי מושג על מחירי דירות לקנייה). 2 השכונות שהכי קרובות לתחנה המרכזית החדשה הן קריית ראשון וקריית גנים (ואני מדברת על מרחק הליכה)- שהן גם הכי זולות מבחינת שכירות, ונמצאות גם מרחק הליכה/אופניים מהמכללה למנהל. אני שוכרת בקריית גנים שזו שכונה מקסימה וחדשה יותר מקריית ראשון, עם רחובות הולנדיים וכו'. מחירי שכירות בשכונות האלה: 3 חד'- 650$ בערך, 4 חד'- 700-750$. שאר השכונות במערב ראשון הן יקרות יותר וגם מרוחקות יותר מהתחנה המרכזית (הן גם פנימיות- לא על הכביש הראשי). המחירים שם מתחילים ב- 700$ במקרה הטוב, ומאמירים ל- 900$ ואילך לדירות 4 חד'. אם כי השכונות קרובות למכללה למנהל, אבל לבן זוגך זה יהיה פחות נוח. מכון כושר/סטודיו- אני יודעת שיש במרכז בן גוריון (שזה גם מרחק הליכה מקריית ראשון/גנים) סטודיו C, ואני חושבת שיש שם גם איזה חדר כושר. אנחנו עשינו מנוי לקאנטרי שנמצא גם ברח' בן גוריון- יש שם בריכות, חדר כושר, חוגים וכו'. בכל מקרה- יש לוחות של דירת באינטרנט- הומלס, יד 2, winwin. כדאי לחפש שם דירות.. מקוה שעזרתי..

Shark Alarm

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo26.gif

שימו לב מתי היא כתבה ת'שאלה (30/5/07 14:29) ותראו מתי אני עניתי לה (30/5/07 13:43)

למעלה