קרינה!

Phenomenal

New member
קרינה!

מישהו כאן שם לב לכך שבהרבה חוברת קומיקס של מארוול הגיבורים קיבלו את הכוחות שלהם בגלל קרינה! ספיידרמן: עכביש רדיואקטיבי האלק: ספג כמות רצינית של קרני גמא פנטסטיק פור: קרינה קוסמית שפגעה בחללית שלהם דוקטור אוקטופוס: עסק בפיסיקה גרעינית שנחשף לקרינה ברמה גבוהה אז הזרועות שהוא בנה הותכו לגוף שלו סנדמן: ניסוי גרעיני שהיה קרוב אליו התפוצץ והפך אותו לסנדמן ויש עוד כמה שאני לא זוכר.. מה יש למארוול מקרינה?!

סיד

New member
זה פשוט מאוד

רוב הגיבורים של מרוול "נולדו" בתקופה שהייתה את ההיסטריה על כל העניין של פצצות האטום.

chatenoire

New member
זה נוח למדי

קרינה זה משהו די מעורפל; אנחנו לא לגמרי משוכנעים מה זה עושה, איזה סוגים יש ומה אפשר לעשות עם זה. קרינה נכנסת למאגר התירוצים הנוחים ליוצרים לתת לגיבורים שלהם כוחות, יחד עם כוכבים אחרים ומוטציה גנטית (עוד שני תחומים שאנחנו עדיין לא לגמרי מבינים).

green lantern

New member
סנדמן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

סנדמן הוא של די סי.. והוא כזה שמרדים ילדים.. או שאולי גם למרוול יש דמות

The Flash

New member
אתה לא מכיר?!

אחד האוייבים המושבעים של ספיידרמן ששינה את דרכיו והפך לטוב ואפילו הצטרף לנוקמים אם אני זוכר נכון(|לקבוצה הגדולה במקרים גדולים לא לקטנה התמידית) זה היה אפילו בסדרה הקטע שהוא היה רק והפך לטוב

לשניהם יש דמות כזו

למארוול יש דמות שנקראת וויליאם בלייק, והכינוי שלו זה סנדמן. לדי.סי גם הייתה פעם דמות ישנה שקראו לה סנדמן, שאכן הייתה מרדימה ילדים, עליה התבסס ניל גיימן באופן חופשי (מאוד!), כשיצר את סדרת סנדמן המופלאה שלו עבור ורטיגו.

מבזק!!!!!

הדמות של מרוול חזרה! לא קראת את החוברות האחרונות של פיטר פארקר - ספיידרמן? הוא חזר ובגדול!

The Flash

New member
לא קורא את זה...זה דיי דפוק כי...

זה מתמקד על פיטר ולא על ספיידי שימו לב איזה הבדל יש בין הדוק אוק ששם לבין הדוק אוק של אולטימט ספיידרמן

לא קורא את קו האולטימייטס

חוץ מה-Ultimates עצמו שגם איתו אני הולך להפסיק... ממש מאכזב!

ד"א, GL.

הסאנד-מן הוא לא של DC. הם אולי עשו עליו קומיקס, אבל הדמות קיימת בפולקלור הנוצרי עוד מלפני שחשבו על קומיקס מסחרי...

שלא לשכוח את הסילבר סורפר

שהכוחות שלו, הפאוור קוסמיק, מבוסס על קרינה...

למעלה