קריסות בעקבות גיבוי פלוס

Ran sch

New member
קריסות בעקבות גיבוי פלוס

שלום התקנתי לאחרונה כניסיון את תוכנת "גיבוי פלוס" ע"ג מכשיר TX. המכשיר נכנס ללופ כמעט אינסופי של ריסטים... כנראה איזושהי התנגשות מוזרה עם העברית. האם לעוד מישהו זה קרה או שאני יכול לנסות לבדוק עוד פעם ? קישור מצורף

אכן התוכנה אינה חיה בשלום עם TX

מחק אותה ועבוד עם backupman או backupbuddy שעובדות מעולה עם TX.

Ran sch

New member
יש לי חיבה לחינמיות

ממליץ בחום על NVbackup... חבל כי אני גם בעד ישראליות...גם התוכנות

AYELET1

New member
אני לא חושבת שהיא ישראלית

יש לה LAYOUT עברי (למה שהורדת) אך התוכנה אאל"ט היא של חב' פאלם

Ran sch

New member
ילדה רעה מבית טוב ?

את כנראה צודקת פשוט ראיתי אותה תחת "תוכנות כחול לבן" אז התבלבלתי. מה שאני לא מבין זה - איך יכול להיות כתוב " מומלצת ע"י חברת פאלם למכשירים חדשים" ודווקא על TX היא עושה לי את המוות. האם גם לפני התרגום שלה לעברית היא היתה רעה ?

AYELET1

New member
אני לא בטוחה שזו העברית

יתכן שזו העברית - זה תרגום לא מבית פאלם. דבר שני, ממה שראיתי באתר פאלם, או ליתר דיוק ממה שלא ראיתי- אין שם מילה על TX. העדכון האחרון שאני נתקלתי בו (פאלם ארה"ב) הוא מדצמבר 2004 ומיועד לטריאו 650, שאמנם הוא די דומה ל-TX ובל זאת יש תוכנות שלמכשיר אחד מהשניים מתראימות ולשני לא. ודבר שלישי, אתה (רן) מתלונן על ה-TX שהוא קורס לך עם כל תוכנה שניה. אולי הבעיה היא עם מה שאתה מתקין? כל מיני דברים שמראש לא יועדו למכשיר. אני מסכימה איתך שנסיונות כל מיני זה כיף, אבל מכאן ועד להסיק מכך שהמכשיר הזה בקנטים- הדרך ארוכה

AYELET1

New member
שנסיונות כל מיני=כל מיני נסיונות

אוף, ההערות על הפסיכומטרי מתחילות להשפיע עלי

Ran sch

New member
אין ספק שאני מהמתעללים

לא סתם אני עושה לו הרד ריסט כל איזה שלושה שבועות.... ואם יש עמותה לפאלמים מוכים. הTX שלי וה- TE הישן צריכים לנהל אותה. אבל אני גם חייב לציין שלמרות שמדובר במכשיר מדהים ! שעושה את העבודה שלשמה הוא נועד ועושה אותה טוב ! מסך ענק, סוללה חזקה , קליטת אינטרנט לא רעה בכלל מכשיר דק, רמקול פנימי חזק יחסית מהירות מעבד מספיקה לכל צורך סביר ישנם מספר פגמים קשים שקשה להתעלם מהם. מהירות התגובה ירדה. לעיתים נדרשות שתי לחיצות כדי להעיר אותו. הוא לא נתקע אף פעם כמו הקודם ... הוא פשוט עושה לעצמו ריסט במקום. ריסט לוקח פי 5 זמן. פתאום יש מושג חדש "תוכנות לפאלם שאסור לך בשום פנים להתקין בטעות על הפאלם... מה קרה לתאימות אחורה ?" הפעלת השן הכחולה לוקחת בערך כמו עידן הקרח שתיים. אין תוכנת voip לפאלם (לפוקט יש ועובדת נהדר) אין אפשרות לשלוח sms חינם (לפוקט יש) שתי הרשימות עוד ארוכות מאוד וכבר מאוחר. כמו שאמרתי כבר מזמן - מכשיר נהדר כמו שפאלם מגדירים אותו "אפורדבל וואי פאי" או במילים אחרות "הכי טוב שיש תמורת הכי מעט". ולפחות עם הביטוי האחרון אני חייב להסכים. מקסימום מחשב כף יד במינימום מחיר.

למעלה