קריסטוף בעזרת עצמו

gadis13

New member
קריסטוף בעזרת עצמו

אלכסנדר קריסטוף הנורבגי של קטיושה מנצח את המונומנט השני שלו כשהוא מקדים את ניקי טרפסטרה של אטיקס וואן אברמאט של BMC. קריסטוף שנראה טוב בשבועות האחרונים לא השאיר הפעם דבר למזל – הוא נצמד לטרפסטרה שהתקיף מקבוצת החוד בקרויזברג

רשימה

gadis13

New member
Vuelta Ciclista al Pais Vasco

קטע ראשון, 162 קמ', מבילבאו ובחזרה, הרים מתונים, מזג אוויר נעים לרכיבה
רשימת מתחרים
שידור ישיר ביורוספורט החל מ - 16.30

ItsikH

Member
ראשית יש לשים לב שמסלול היום עבר בגרניקה
את חלקה הראשון של ההקפה, מבילבאו דרך גרניקה עד הים, רכבתי ב-2010 בדרכי לפירנאים. המסלול לא קשה מדי, גבעות, והלחות בחוף האטלנטי גבוהה בניגוד לרוב ספרד. גרניקה היתה עבורי עליה לרגל, ויש בה מצבה לזכר הארוע - רפליקה של הציור של פיקסו - אבל התושבים עצמם שכחו מכל הענין מזמן, אפילו לא ידעו מה אני מחפש בדיוק..

ItsikH

Member
היום השני עובר בפוארטו דה אורדוניה בו ביקרתי פעמיים
הירידה מפרקת העצמות שבעקבותיו מובילה למירנדה דל אברו, בירת הקוקאין [לא צוחק, מצאו ראיות מרשיעות באברו], מסלול התחרות סוטה ופונה לויטוריה בירת חבל הבאסקים [גסטאיס בשמה הבאסקי]

gadis13

New member
RVV, מצלמות פנימיות, לא כול כך הרבה

וידאו
זה נחמד אבל מה עם עריכה?
  • נכון, זה בהחלט נחמד לשמוע את רעשי הרקע אך זה בהחלט לא מספיק
  • איפה אנחנו (איזה קטע במרוץ, איזה טיפוס, איזה שלב)
  • את מי אנחנו רואים (מאמץ של המפיקים היה יכול לפענח זאת)
  • כתוביות או פס קול נלווה
בקיצור (מר טינקוף אתה שומע?) - אם אתה ושותפך ל - VELONE רוצים להשפיע (ולייצר לעצמם מקורות הכנסה נוספים) כדאי להם שישפרו את המוצר, זה עדיין לא בכיוון.

עוד על הרונדה

עברתי על הטוויטר של טרק שכתב קנצ'לרה בזמן המרוץ. הודעה אחת שנראת לי מעניינת היא בנושא של לקיחת האחריות של סקיי בדבוקה.
Sky risking getting worked over right now. Everybody sitting on while they do the donkey work #RVV
ובהמשך, אחרי הבריחה של טרפסטרה וקריסטוף ולפני העלייה על הפטרברג הוא כותב:
will be the race over....to much single leaders in the back....

יכול להיות שאם סקיי היו עושים פחות עבודה, אז היה להם עוד מישהו בקבוצה של אלו שנשארו מאחור כשטרפסטרה וקריסטוף ברחו והוא היה יכול לנסות לצמצם פערים, אבל זו הטקטיקה של סקיי ואני לא חושב שהם יישנו אותה בעקבות הכישלון במרוץ הזה. הם מעדיפים להיות אקטיביים באמצע המרוץ ולשמור עליו בשליטה, אפילו במחיר השארת תומאס/ויגינס בסיום לבדם. לדעתי, זה גם מה שיהיה בפריז-רובה. הם משחקים ככה לידיים של הקבוצות האחרות, אבל נראה לי שהגישה שלהם היא א) לא אכפת לנו. ב)אנחנו מקדימה אז אנחנו לא מעורבים בתאונות, ובמרוצים כמו הרונדה ופריז-רובה זה משמעותי מאוד.

yshor

New member
נכון, והם עשו את אותה טעות גם במילאן סן-רמו

לדעתי עבור קבוצה כמו סקיי מעט מדיי היישגים עד עכשיו, למרות שיש להם רוכב בכושר שיא - תומאס.
גם אם החליטו להחזיק את הקצב של הדבוקה, לא צריך 7 רוכבים בשביל זה. גם תומאס עצמו היה מקדימה והתוצאות בסוף היו ברורות.
מעניין גם המצב האידיאלי אליו הגיעו אטיקס בסיום, כאשר שטיבר יכול רק לשבת על הבריחות עם סיכוי טקטי טוב לנצח. אבל שטיבר כנראה עוד לא שם. אני חושב שהוא רוכב ענק, אולי יוותר עונה אחת על אליפות הסייקלוקרוס, ויראה לנו מה הוא יודע.

לגבי וויגינס, הוא בונה ציפיות כבר שנה לגבי פריז-רובה, אבל אני מהמר נגדו. זה מרוץ קשה יותר מהרונדה, צריך הרבה מזל והוא לא הראה עדיין העונה שהוא בכושר מספיק בשביל זה.

למעלה