קריסטוף מכתיב סדר יום, מה צפוי בקטע 13 ועוד

gadis13

New member
קריסטוף מכתיב סדר יום, מה צפוי בקטע 13 ועוד

קריסטוף מנצח בקטע 12 מסאגאן ודמאר.
המאיצים הגיעו בזמן. קטע שהתוואי הטופוגראפי שבו לא הבטיח דבר למאיצים דווקא מצא רבים מהם מנהלים מלחמת ראש בראש בסיום.
דגנקולב. ג'יאנט שימאנו עבדו מרבית הזמן בחזית ולפי כך היו חסרים אולי מספיק כוח בסיום, אך דגנקולב הגיע והתמקם כהלכה למאוץ המסיים רק כדי למצוא את עצמו נדחק על ידי טרנטין לעבר הגדר ומאבד סיכוייו (טרנטין

gadis13

New member
קישור חדש

קריסטוף מנצח בקטע 12 מסאגאן ודמאר.
המאיצים הגיעו בזמן. קטע שהתוואי הטופוגראפי שבו לא הבטיח דבר למאיצים דווקא מצא רבים מהם מנהלים מלחמת ראש בראש בסיום.
דגנקולב. ג'יאנט שימאנו עבדו מרבית הזמן בחזית ולפי כך היו חסרים אולי מספיק כוח בסיום, אך דגנקולב הגיע והתמקם כהלכה למאוץ המסיים רק כדי למצוא את עצמו נדחק על ידי טרנטין לעבר הגדר ומאבד סיכוייו (טרנטין

nachshon4

New member
גדי

לא נעים לי שוב לעסוק בעברית, אבל זה צורם...
לא מנצחים מממישהו, מנצחים את מישהו.
לפיכך, "קריסטופ מנצח את סאגאן ודמאר", לא "מסאגאן ודמאר".

מחילה.

gadis13

New member
כמה זמן ייקח היום הטיפוס ל- CHAMROUSSE

לפי Expected time today: 51:00 - ammattipyöräily
בהשוואה לאחרים בהסטוריה זה לא ממש מהיר

מאמין שיהיה זמן טוב

הפערים בסיכום הכללי קטנים ולעולם אי אפשר לדעת אם ניבאלי בלתי ניתן לשבירה, אז אני מאמין שכל אחד מלפחות 10 ראשונים ועוד כמה כמו פוריטו ירכבו "עד המוות"

gadis13

New member
קצת חם מידי לזמן טוב אך

סביר שיתפתח מאבק מתישהו

שני השקל שלי

כיוון שכל ישראל פרשנים בימים אלו, אז גם לי יש זכות. צפיתי בשידור של ערוץ הספורט עם רן מרגליות ודרור פקץ'. בדרך כלל היה טוב, אבל כמה דברים לא מצאו חן בעיני. כשוואלוורדה וטיבו פינו רכבו ביחד הם לקחו את הצד של פינו. זה שפינו ביקש מוואלוורדה לעבוד מקדימה זה נחמד, אבל אף פעם לא שמעתי על זה שמרוץ אופניים זה תוכנית כבקשתך. ואלוורדה יודע שהדבר שהכי מעניין את טיבו פינו זה להשיג את רומן ברדה כי יש להם קרב על החולצה הלבנה וגם על הרוכב הצרפתי הכי טוב (לא רק במשחק הפנטזיה). אז ואלוורדה אומר לו: "חביבי לעבודה". ואחר כך ואלוורדה תקף אותו, לגיטימי לגמרי. אחר כך ואלוורדה עשה את רוב העבודה מקדימה ובסיום, תקף שוב את פינו ולקח ממנו כמה שניות. שוב לגיטימי ושוב נתקל בביקורת באולפן הישראלי. נכון שוואלוורדה הוא לא מל"ו צדיקים ואוהב לשבת על גלגלים אבל היום הוא גם יזם התקפה (שלא הצליחה) וגם עבד מקדימה לא מעט.
לדעתי, היחיד שיכול עדיין לעשות משהו נגד ניבאלי הוא ואלוורדה. לא יודע מה עם פוגלסנג אבל כנראה הוא לא יוכל ללוות את ניבאלי בהרים והוא ישאר רק עם האסטוני קנגט. למוביסטאר יש קבוצה חזקה ויש לה אופציות לעשות עוד תרגילים בהרים. ל-AG2R גם יש קבוצה חזקה אבל הם הולכים על הדרוג הקבוצתי שהם מובילים בו ולא יקריבו רוכבים חזקים בשביל התקפות התאבדות. שאר הרוכבים בדרוג הכללי הם במלחמה של להגיע רביעי במקום חמישי.

משחק הפנטזיה, קטע 13

ניבאלי מוסיף נקודות במשחק. לא רק שניצח בקטע היום, אלא אף לקח מרודריגז את חולצת הנקודות. דניאל נווארו פרש מהטור וריצ'י פורט צריך עכשיו בריחה סטייל לאנדיס כדי לחזור לעשירייה הראשונה. רוי קושטה עלה למקום ה-9 ולאופולד קוניג (לדעתי, קניג, אבל שיהיה) במקום ה-10.
RideRed ממשיך להחזיק בחולצה הצהובה. אני עליתי למקום השני ו-edanp0 עלה למקום השלישי. skicker ו-yuvalind שמחזיקים בריצ'י פורט התדרדרו בדרוג יחד איתו. agaziel עדיין מוביל בטבלת "נטולי ניבאלי".

למעלה