קריסטלים בסריגה שלום לחורזות מעט עבודות שלי - אשמח לקבל תגובות...
N night mistress New member 5/3/06 #25 גם זאת מדהימה!! אהבתי את הזרימה.. ךלא עמוסה מדי אלא קלילה ונושמת..
W wildspirit New member 4/3/06 #9 ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה איזה עבודות משגעות השרשרת הראשונה עשויה בשיטת המסמרים או שאני טועה? ווי איזה יופי... בסריגה אני עדיין לא עושה... אני יודעת בגדול אבל כל פעם זה מדהים אותי מחדש.. חייבת להתחיל לעבוד עם זה גם
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה איזה עבודות משגעות השרשרת הראשונה עשויה בשיטת המסמרים או שאני טועה? ווי איזה יופי... בסריגה אני עדיין לא עושה... אני יודעת בגדול אבל כל פעם זה מדהים אותי מחדש.. חייבת להתחיל לעבוד עם זה גם
T talilim1 New member 4/3/06 #14 ../images/Emo204.gif../images/Emo20.gifעבודות מהממות! את ממש משקיענית- איזה מקצועי זה נראה...כל הכבוד. במיוחד היתה יפה בעיני הסרוגה האחרונה- צבעים משגעים...
../images/Emo204.gif../images/Emo20.gifעבודות מהממות! את ממש משקיענית- איזה מקצועי זה נראה...כל הכבוד. במיוחד היתה יפה בעיני הסרוגה האחרונה- צבעים משגעים...
ס סנטה היחידה New member 4/3/06 #15 ../images/Emo26.gifעבודותיך ../images/Emo41.gifמק סי מות../images/Emo36.gif