קריסטלים..

yoelnd

New member
קריסטלי טיפול

שלום! מכיר את השיטה בה מטפלים בתמציות! יש נסיון לא גדול, יחד עם זאת,רצוי לשלב עם טכניקות אחרות בעיקר תמציות באך!

freebird

New member
האם ניסית את התמציות?

היי יואל, האם ניסית את התמציות? האם גילית שזה עובד/לא עובד. ולמה לשלב דווקא עם פרחי באך, כאשר שני הטיפולים עובדים על התדרים? האם הם משלימים זה את זה? האם יש לך נסיון עם השילוב של פרחי באך ותמציות קריסטלים? ומה בקשר לעבודה עם קריסטלים? אני רק לאחרונה נחשפתי לכל הנושא הזה. אני מאוד מאמינה בחיבור לטבע, לכוחם של השמש, הירח, הסלעים,הרוח, האדמה, הים. את הסיפור של היידי בת ההרים אני חווה היום על גופי. השאלה האם התמציות כתמציות, כדרך טיפול יעילות? האם באמת אפשר לקחת טיפת טבע ולאחסן אותה בבקבוקון אחד. אני מצטערת שהפגזתי קצת בשאלות,
מאיה

עבר הרבה זמן אבל...

מסיבות שונות, שאינן קשורות לקריסטלים, עברו כבר כמה שנים מאז השתמשתי בהם לריפוי... זו הסיבה שהשארתי לאחרים להגיב אבל... כיון שלא הגיבו וכיון שיעל דאגה להעלות את השאלה שנית... ראיתי תוצאות מדהימות עם קריסטלים אני מדברת על האבנים עצמן ולא על תמציות בכל מקרה, הם פשוט עובדים!!! אבל... אנשים שאינם פתוחים, לא ממש נותנים לאנרגיות של הקריסטלים לחדור את השריון שלהם, וליצור שינוי... אנשים רבים פוחדים לשחרר הכל ולפתוח עצמם לזרימה עם שינוי פוחדים לשחרר הכל ולתת לרגשותיהם, לפחדיהם, לזכרונותיהם לצוף ולעלות באופן חופשי... אנשים "נעולים" יכולים לחוש הרפיה אולי מין נינוחות נעימה... אנשים "פתוחים" ירגישו זרמים, יראו תמונות, יראו צבעים יחושו תחושות, יעלו זכרונות שילוב תרגילי דמיון מודרך יכול להיות תוספת מועילה כנ"ל שילוב של פרחי באך - טיפול אנרגטי גם הוא... מקווה שהצלחתי לעזור במשהו... בכל מקרה, אם יש עוד שאלות... אני כאן! נאוה

למעלה