קריסמס קרב ובא...

קריסמס קרב ובא... ../images/Emo6.gif

חברי היקרים, אני שמח לבשר שעונת הקריסמס החלה באופן רשמי!!!!!!!!!!!!!!!!! תקופה זו המונה כ-3 חודשים היא תקופה שהכלכלה פורחת ברחבי העולם. 33% מהעולם הם נוצרים, יותר ממיליארד אנשים יכנסו למגעל מחלקיי המתנות בקריסמס. אנשים מוציאים בתקופה זו חסכונות בנק ולוקחים הלוואות על מנת לקנות מתנות ליקיריהם. וכאן אתם נכנסים לתמונה- הזדמנות משגעת לנו הישראלים להרוויח כסף והרבה! בפורום עבודה בחו"ל תינתן לכם תשובה לכל שאלה בנוגע לעבודה בחו"ל מוזמנים להיכנס

ravid23

New member
בוא נרגע שום כרסמס לא התחיל

והוא בטח לא 3 חודשים הכרסמס הוא קצת יותר מחודש מתחיל בסביבות סוף נובמבר{אחרי חג ההודיה} ומסתיים כמה ימים לפני סוף דצמבר........ עד נובמבר יש עליות במכירות באופן עקבי אבל עדיין תקופה רגועה לעומת הכרסמס עצמו...

orit132

New member
דווקא מהניסיון שלי השיגעון של הכריסמיס מתחיל

כבר בתחילת חודש אוקטובר. זה נכון שעד נובמבר יש עליה במכירות וזאת עליה גדולה מאוד ובכלל לא רגועה...

ravid23

New member
ובכן

היא רגועה יחסית לטרוף של הכרסמס יש הבדל בן עלייה במכירות לבין הכרסמס אני יכול להגיד לך שאני עשיתי כרסמס ב3 מדינות ארצות הברית,אוסטרליה,ואנגליה והכרסמס במדינות האלו התחיל בנובמבר ואני שוב אומר יש הבדל בן עלייה במכירות לבין הכרסמס עצמו

davetapuz1

New member
התקופה לעשות כסף מתחילה באוקטובר וברור

שאין מה להשוות לכריסמיס עצמו, אבל החל מאוקטובר מתחילים לעשות כפול מהכסף!! אני כל שנה בקביעות נוסע כבר בפסטמבר להתמקם לי בצפון קרוליינה, יש לי כרטיס ליום שלישי הבא! מזמין את כולכם להצטרף אלי! שנה טובה!

ravid23

New member
התקופה לעשות כסף היא כל השנה למי שיודע

אבל אני מסכים שהחל מאמצע אוקטובר ישנה עלייה...אבל כמו שאמרת אי אפשר להשוות אותה לכרסמס...

למעלה