קריפי או לגיטימי?

• פותח הנושא TDKR
  • פורסם בתאריך

TDKR

New member
קריפי או לגיטימי?

היוש, חברים! זקוק להתייעצות נוספת, דקותיים מזמנכם.

יש לי מכרה, מישהי שהיא לקוחה קבועה אצלנו בעבודה. אנחנו עובדים באותו קניון והיא תמיד באה להזמין אצלנו בכל משמרת שיש לה, אבל מגיעה רק לעיתים רחוקות *יחסית* משום שיש לה מעט משמרות. היום שאלתי את אחת העמיתות שלה לעבודה מתי היא עובדת השבוע, משום שחשבתי ליזום אינטרקציה "ספונטנית". וכאן בעצם נכנסת השאלה, קריפי או לגיטימי?

היא עובדת בבית קולנוע ורציתי להגיע לקופות ביום שבו היא עובדת כדי שאראה אותה "במקרה", אשאל אותה לשלומה ונוכל שוב לדבר בקצרה על הא ודא. אולי גם לקנות כרטיס לסרט רנדומלי בתור תירוץ להיותי שם ואז לשאול אם היא רוצה לתאם בין ההפסקה שלנו באותה משמרת, כדי שלא נשתעמם בה לבדנו (או משהו בסגנון).

חשבתי גם אולי להביא אליה את ההזמנה הקבועה שהיא מזמינה אצלנו, אחרי ההיתקלות הלגמרי מקרית בינינו. וכאן, אני תוהה תהייה אחרת, מחווה חביבה או רמיזה בוטה ולוחצת?

אשמח לשמוע את דעתכם ובמיוחד את *דעתכן*.

BloodyRose

New member
להתקל בה "במקרה" - יכול להיות נחמד

להביא לה את האוכל שהיא בד"כ מזמינה - קריפי.

כך גם בחשבון שאולי באמצע עבודה אין לה זמן חשק/לסמול טוק.

הצעה שלי? תנסה לפתח איתה שיחה בפעם הבאה שהיא מגיעה להזמין אצלך אוכל - משהו קליל, בסגנון "ההזמנה הקבועה?", "עברתי יום אחד ליד הקולנוע וראיתי שאת עובדת שם, איך זה לעבוד שם?" וכו' וכו'.
מה שכן - צריך לקחת בחשבון שלא כולם אוהבים שמישהו מפריע להם בזמן ארוחת הצהריים, אז צריך לעשות את זה בטאקט ולהבין את הרמז אם היא לא משתפת פעולה עם השיחה.

TDKR

New member
תיארתי לעצמי שהקטע הזה

יהיה קריפי, לפחות בשלב הזה. כבר היה לנו סמול טוק, יותר מפעם אחת. אני יודע שהיא עובדת בקולנוע בזכות המדים וגם דיברנו על זה. גם את הקטע עם ההזמנה הקבועה כבר עברנו. בפעם האחרונה שדיברנו, היא שאלה לשמי המלא, אמרה את שלה ולחצנו יד בתוספת "נעים להכיר. "

זה יהיה פחות קריפי, אם בכלל, *להציע* להביא לה את המשקה הקבוע שלה? או אולי לחלופין לשאול מתי ההפסקה שלה ואז להציע לתאם? וככה אוכל, במידה שתסכים לתאם, להגיע אליה עם המשקה? )עדיין קריפי או יותר טוב?)

BloodyRose

New member
תתחיל בלשאול אם היא תרצה לשבת איתך בהפסקה

תשאל מתי ההפסקה שלה, ואם היא תרצה שתצאו להפסקה ביחד.
שים בצד שניה את העניין של להביא לה את ההזמנה הקבועה (גם אם זה רק שתייה). קודם תשאל אם היא תרצה לשבת איתך מתישהו, אחרי זה תחשוב על הצעד הבא.

TDKR

New member

הגיוני, נשמע אחלה. אנסה זאת, תודה רבה לך!

togi12

New member
תלוי בבחורה

להביא לה את ההזמנה יהיה קריפי.
מצד שני לפנק אותה באיזה צ'ופר על חשבון הבית פעם ב, יהיה נחמד.
ופשוט תאזור אומץ ותשאל אותה- באיזה שעה את מסיימת היום?.. מה את אומרת שנשב קצת אחר כך..??...

בהצלחה!!! תעדכן אותנו

TDKR

New member
"צ'ופר על חשבון הבית"

אחלה רעיון, איך לא חשבתי על זה בעצמי...

למעלה