קריקטורות של מפורסמים: 1. נחשו מי (טוב שזה לא ברור מדי)
א אסתריקה עם ה הפעם New member 7/4/02 #3 טוב לא הולך וחבל, אז מי שמעוניין בקריקטורות האלה שיבקש באיי סי קיו. מצטערת על שכתבתי הודעה חדשה - העיקר הכוונה
טוב לא הולך וחבל, אז מי שמעוניין בקריקטורות האלה שיבקש באיי סי קיו. מצטערת על שכתבתי הודעה חדשה - העיקר הכוונה
א אממממ תום New member 7/4/02 #12 טוב נו לא התברכתי במוטיבציה שהתברך בה מרקו בעיניין התמונות וכל העסק הזה של השליחה אז לכל המעוניין- דברו איתי באי סי קיו אני כבר אשלח לכם מה שאתם רוצים.
טוב נו לא התברכתי במוטיבציה שהתברך בה מרקו בעיניין התמונות וכל העסק הזה של השליחה אז לכל המעוניין- דברו איתי באי סי קיו אני כבר אשלח לכם מה שאתם רוצים.
מ מרקו וזהו New member 8/4/02 #13 כל הכבוד על ההשקעה ../images/Emo70.gif יופי של קריקטורות תום. מרקו וזהו!!!
ב בר שריר New member 8/4/02 #14 זאת לא אני, זאת אחותי שלצידי... (תום): מרקו, יש לי עוד המון קריקקטורות.. יש לך האי סי קיו שלי, תשתמע איתי שם עם אתה רוצה עוד ואפילו אם אתה רוצה בעצמך לעלות אותן לכאן.
זאת לא אני, זאת אחותי שלצידי... (תום): מרקו, יש לי עוד המון קריקקטורות.. יש לך האי סי קיו שלי, תשתמע איתי שם עם אתה רוצה עוד ואפילו אם אתה רוצה בעצמך לעלות אותן לכאן.