קרירה ללא לימודים הקדמאים

קרירה ללא לימודים הקדמאים

אני בת 26 ומגיל 12 אני יודעת מה אני רוצה לעשות ואכן זה מה שאני עושה (אני לא יכולה לפרט כדי לא לפגוע במקום העבודה שלי). אבל לאחרונה אני מרגישה צורך בשינוי וחושבת לבחור קרירה חדשה והשאיר את המקצוע שלי בתור תחביב. ביגלל שהייתי נעולה על מקצוע אחד השקעתי הרבה זמן, כסף ואנרגיה בלילמוד ולהתמחות בו. ואכן הצלחתי להיות ממש טובה בתחום. הבעיה שלא ממש אשארתי אפציות פתוחות וכרגע אין לי פסיכומתרי, חסרות לי כמה בגרויות והרעיון של לימודים לתואר קצת מרתאים אותי. אני בעלה יכולות גבוהות ומחפשת מקצוע שהפשר ללמוד, להתפתח ולצמוח מתוחו בלי תארים אוניברסלים אם למישהו יש רעיונות או הצעות עבודה אני אשמח מאוד לשמוע. תודה מראש

שלום לך../images/Emo140.gif

קודם כל,את יכולה ללמוד באוניברסיטה הפתוחה. שם את לא צריכה לא בגרות ולא פסיכומטרי. ואת יכולה ללמוד בקצב שלך,תוך כדי המשך עבודה ודברים נוספים. וגם גיל 26 לא מאוחר. אני התחלתי את חיי מחדש קרוב לגיל 30,כי חזרתי בשאלה. ולמרות שיש בידיי בגרות ופסיכומטרי,העדפתי ללמוד בפתוחה. כדי שיהיה לי את הפנאי להתפתח בתחומים נוספים ללימודים. כגון בתחום העבודה(יש בידיי מקצוע נוסף) והחיים החברתיים והזוגיים. (למשל,עם בחור דתי לא מתחתנת,בגלל שזה כה שונה מחיי. אז הייתי צריכה לבנות גם יחסים זוגיים מתאימים,ובכלל לרכוש חברות חדשות). ותאמיני לי,בפתוחה בהחלט ניתן להתפתח בתחומים נוספים,ואת בהחלט יכולה להמשיך לעבוד. בקשר לתואר,היום זה דבר בסיסי!!! את לא תוכלי להתקדם בעבודה ללא תואר. אולי זה אפשרי,אך מאוד מאוד קשה. אז האוניברסיטה הפתוחה נראית לי די מתאימה למצבך. אבל קודם כל את צריכה להחליט במה את רוצה לעסוק בחייך. ושווה שלפני שתתחילי ללמוד תלכי לספריית המקצועות שבשרות התעסוקה. תקראי שם על המקצועות השונים. ואז תחליטי מה ללמוד.

את יכולה

במקביל ללמוד לימודי תעודה. אך כאמור,תואר חשוב והכרחי להתקדמותך. נסי לחפש בקישור הבא לימודים שיתאימו לך.

sh29

New member
תשובה לצריכה כיוון

שלום לך, אני מבין מדברייך שאת בעצם הגשמת את מה שתכננת לעבוד בו – לא כל אחד זוכה לזה... וזה יפה. עלייך לשקול אם את מעוניינת לעבור לתחום אחר או לעסוק בתחומים נוספים בעבודתך לצורך הגיוון והרענון ... אם בכל זאת את מעוניינת לעבור לתחום אחר לפנייך הרבה הזדמנויות למגוון מקצועות שאינם מצריכים תואר אקדמי. הכל עניין של איזה תחום מעניין אותך? מה שאיפותייך בתחום המקצועי ? במה עסקת עד היום ? יתכן שהניסיון שצברת בעבודת יכול להיות רלוונטי גם לקריירה חדשה. אם תשלחי לי יותר פרטים אשמח לעזור לך שחר צדוק, אימון פריצת דרך והכוונה מקצועית בשילוב גרפולוגיה [email protected] www.shaharz.com

למעלה