קרישיות יתר בדם, האם יש פתרון שלא כולל קומדין

LaLoba

New member
קרישיות יתר בדם, האם יש פתרון שלא כולל קומדין

שלום רב וערב טוב, לפני כשנה אובחנתי כסובל מקרישיות יתר בדם, לאחר אירוע תסחיף ריאתי. מאז אני מטופל בקומדין, עלי לציין כי אין לי תופעות לוואי מיוחדות מהתרופה אבל מרגיש שחיי נלקחו ממני. עד האירוע הייתי סופר פעיל (אמנויות לחימה, חדר כושר, אופני שטח) ועכשיו אסור לי להפצע ונאסר עלי להשתתף בפעילויות high impact. מאז ניסיתי ריצה ושחיה כדי להוריד אגרסיות אבל זה לא זה, אני רגיל לאדרנלין ולפעלויות אינטנסיביות. אני אדם צעיר (לא מגרד את ה-35 אפילו) וזה נראה לי מצב לא נורמלי לקחת תרופות כאלה על בסיס קבוע אולי לכל החיים, אני צמחוני אדוק וללא עודף משקל ולא מצליח למצוא לזה צידוק. האם יש לרפואה הסינית או בכלל לרפואה משלימה מה להציע למישהו במצב שלי? (לרופאים הקונווציונאלים, לא משנה למי פניתי יש רק תשובה אחת ואני מודה אני לא מסוגל להסכים לזה). תודה לעונים.

shahaful

New member
יש צמח שמתאים מאוד

הוא נקרא ג'ינקו בילובה והוא נחשב לצמח שמדלל את הדם. יש להיזהר שלוקחים אותו עם תרופות כמו קומדין. כך שכדאי לברר עליו, לא לעשות שינויים דרסטים ללא התייעצות עם רופא. בהצלחה.

ינוקא1

New member
ההמלצה שלי איננה צמח

אלא תרגול צ'י גונג באופן קבוע. אומנם זוהי פעילות "רכה" אבל אולי זה מה שגופך בא להגיד לך. קצת פחות זה לפעמים קצת יותר . . . בהצלחה !

arikpolak

New member
שלום לך

מבחינת הרפואה הסינית, אתה חייב להגיע על מנת שיראו את הלשון והדופק שלך על מנת לראות מה שורש הבעיה עם תשאול של יתר הסימפטומים שיש או אין לך. עקרונית אפשרי לעבוד עם צמחים מניעי דם (מדללי דם) אבל זה חייב לבוא כהשלמה לחומרים אחרים באותו מרשם.

LaLoba

New member
מודה לכל העונים

כנראה אלך לאבחון פרטני. שבוע טוב

למעלה