קרישיות יתר ואפידורל

Honey Annie

New member
קרישיות יתר ואפידורל

החלתי בשבוע שעבר קורס הכנה ללידה (בליס) וקיבלנו חומר קריאה שמצוין בו שחור על גבי לבן שלא נותנים אפידורל לנשים עם בעיות קרישיות יתר. אני הולכת למות רק מהרעיון לא ללדת עם אפידורל או בקיסרי. אני אצא מזה משוגעת. יש למישהי נסיון אחר? בבתי חולים אחרים זה אחרת? לתגובות אודה מאוד.

harelr6

New member
לא מנסיוני עדיין, אבל מהבנתי

צריך לחכות 12 שעות בין הזריקה לאפידורל ואז זה כן אפשרי. לגבי קיסרי לא יודעת.

בוקר טוב

אני מזריקה קלקסאן כל ההריון, וביום ראשון היה לי תור אצל הרופאה שלי ובידיוק שאלתי אותה על הנושא של אפידורל. היא אמרה שצריכים לעבור 18 שעות בין הזריקה האחרונה לאפידורל, כי אחרת אפשר לדמם באזור של האפידורל. היא אמרה שבמידה ואני מרגישה שזה מתחיל, ויש לי חשש לצירים, פשוט לא להזריק. מקווה שעזרתי קצת. אפרת

tamshl

New member
לי נתנו אחרי 12 שעות

מהזריקה האחרונה של הקלקסן במינון 40 מכיוון שהיו לי צירים ממש חזקים שהחלו ממש מהר ממש חיכו על הדקה שיעבור 12 שעות והמרדים נתן לי אפידורל זה היה לפני חודשיים וחצי בכרמל

בין 12-24 שעות

זה פרק הזמן שצריך לעבור בין זריקת הקלקסן האחרונה ובין האפידורל, אחרת עלול להיווצר מצב של דימום באזור שאליו מחדירים את האפידורל, ותאמינו לי, זה לא משהו שאתן רוצות... אז איך מתגברים על הבעיה? קודם כל, רופאים לא מעטים מייעדים את הפציינטיות-המכורות-לקלקסן שלהן לניתוח קיסרי מוזמן/ זירוז, כך שאין שום בעיה לתזמן את הפסקת הזריקות. שנית, קיימת גם האפשרות לא להזריק כשמרגישים שמתפתח משהו, אם כי אני לא מתה על השיטה הזו. בכל אופן, חד משמעית המניעה מאפידורל היא בשום אופן לא אוטומטית. גם אני יכולה להעיד שקיבלתי... עתליה

Honey Annie

New member
עדכונים

הרופא אמר היום שצריכות לעבור 8 שעות ממתן הקלקסן האחרון. יחד עם זאת, חשבתי להפסיק את הקלקסן ובדיוק חזרו בדיקות הקרישיות עם כל מיני בעיות וערכים לא תקינים בכל מיני פקטורים כך שאני אמנע מלקחת על עצמי את האחריות הזאת. אני אבקש קיסרי ודי - יחסוך קצת חרדות אני מקווה. איך לכל השדים ירדימו אותי בלי אפידורל בקיסרי - אין לי מושג.

למעלה