קרישיות יתר סיבה להפלה מישהי מכירה?

קרישיות יתר סיבה להפלה מישהי מכירה?

היי בנות שוב אני אתכן , עוד לא החלטתי אם אני נעצבת כשאני קוראת כאן בפורום או שזה מחזק אותי... האם למישהי הייתה הפלה קב קרישיות יתר? אני אשמח לשמוע על המיקרים ועל הטיפול והאבחון. תחזיקו מעמד!!!
זיוה

מכירה!

הי זיוה לי עצמי לא היו הפלות בגלל קרישיות יתר (אני מגוונת...) אבל יש לי חברה שהיו לה כמה. בשלב הראשון (והוא בדר"כ לא בא אחרי הפלה אחת בלבד) עושיפ סידרה של בדיקות דם (טרומבופיליה, נדמה לי) אשר מנסות לזהות פקטורים שונים של קרישה. בנוסף, כדאי לפנות למרפאה להפלות חוזרות (למשל, ד"ר קרפ בתל השומר). אני מכירה גם מקרים בהן נשים נמצאו תקינות מבחינת תפקודי קרישה, טופלו בכל זאת באספירין וילדו ילדים בריאים אחרי סדרה של הפלות. שפע בריאות פילה סגולה

anatgri

New member
קרישיות יתר

כפי שכתבה פילה סגולה- שולחים לבדיקות בדר"כ לאחר 3 הפלות. הבירור נקרא בירור טרומבופיליה וזוהי סדרה של בדיקות דם (חלקן בתשלום). בעבר הטיפול היה טבליות אספירין לילדים (במינון נמוך) שניתנו במהלך ההריון. היום הוכח כי יעילותן פחותה ונותנים זריקות קלקסן (להזקה עצמית- ממש לא נורא) מזריקים אותן מהרגע שמוודאים שההריון ברחם ועד הלידה. בהצלחה. ענת

msty

New member
קרשיות יתר, לא נורא בכלל../images/Emo42.gif

הי אני שמחה לספר לך שקשריות יתר היא בעיה נפוצה וקלה לטיפול. כל שנדרש הוא זריקות יום יומיות של קלקסן המוזרקות באשור הבטן על ידך/ סיוע הבעל היקר. את איתור הבעיה וקביעת הטיפול בא עושים במשותף המטולוג ורופא הנשים וכל שנדרש הוא סט של שלוש בדיקות גנטיות , בד"כ בתשלום פרטי הנערכות בתל השומר, סורוקה וכל בית חולים גדול אחר. התשובה מגיעה בין שבוע לשלושה שבועות ממועד הבדיקה ואז בד"כ עם היא חיובית מתחילים בטיפול עם תחילת ההריון. כשמתחילים לברר רואים שאת לא לבד והרבה נשים מצליחות לעבור הריונות מוצלחים גם עם זה בהצלחה

עוד שאלות לקרישות

תודה לכולן על דברי העידוד! זה ממש ממלא לי את הלב עוד שאלה קצת מגעילה בנושא קרישיות לכל ה"קרישות" האם המחזור החודשי מופיע אצלכן מימי או מימי עם גושים?

סליחה!!!

סליחה!!! אני יודעת שזו שאלה מגעילה אבל הייתי חייבת לשאול זיוה

anatgri

New member
מהכרישה../images/Emo8.gif...

אצלי הוא מופיע רגיל. בכל דימום יש קצת קרישי דם בעיקר לאחר מצב שכיבה ואח"כ כשהדם נפלט הוא עם מעט קרישי דם

שלום זיוה ../images/Emo140.gif

שלום זיוה, ממליץ לך לקרוא את קישורי הפורום בנושא הפלות תמיד איתנו

ניסיתי

אבל בחלקם הגדול לא נפתחים (הגעתי דרך לינק ישן באתר) אני אשמח אם תתני לי לינק עדכני על מנת למצוא זיוה

למעלה