קרלוס ארויו נחת בישראל

נמשל

New member
קרלוס ארויו נחת בישראל

כשאני רואה את התמונות מנתב"ג, יש לי הרגשה טובה שמדובר ברכז הכי גדול שהיה ויהיה במכבי ת"א רק שלא אוכל את הכובע...

lb22

New member
שמע...

בנתיים הרכז הכי גדול שהיה במכבי הביא לה שני גביעי אירופה רצופים.... בוא נראה מה הוא מסוגל לעשות עם מכבי.. אוווו קרלווס ארויו!!

lb22

New member
שמע...

בנתיים הרכז הכי גדול שהיה במכבי הביא לה שני גביעי אירופה רצופים.... בוא נראה מה הוא מסוגל לעשות עם מכבי.. אוווו קרלווס ארויו!!

יו45

New member
קודם שיוכיח את עצמו באירופה

אחר כך יהיה לנו מספיק זמן לדרג אותו ברשימת הגדולים ביותר . הצלחה מבחינתו תהיה העפלה לפיינל פור + דאבל בארץ . לדרוש ממנו טריפל דאבל כמו שארס זה לא הוגן , מכיוון שהשחקנים סביבו רחוקים מאוד מהרמה של אלא שסבבו את שארס .

נמשל

New member
אף אחד לא דורש ממנו אליפות אירופה

אחרי שנים קשות בעמדת הרכז, כל מה שאני מצפה ממנו זה... להיות רכז! טהור כזה, לא הסבה, לא נסיון מתחכם לקחת קלעי שיודע לרוץ ולחשוב שהוא יהיה רכז על (ביינום), לא קאמינגס, שבא עם כל הציפיות שהנה מגיע מקדונלד החדש, והתרסק לקרשים. רכז, כזה שינווט, כזה שכולם יודעים שכדור אחרון יהיה אצלו, זה שיידע לנצל מיסמאצ'ים, שיידע מתי ללחוץ על הדוושה ומתי להרגיע. בכל אלה נראה לי שארויו הוא באמת משהו שלא ראינו הרבה זמן. אני מתרגש לקראת ימי חמישי, מקווה מאד שלא אתאכזב.

ביינום באמת איכזב אותנו אבל

זה היה שחקן עם ``ביצים`` אחד שיודע לרוץ ולתפוס מנהיגות ולהתפרץ בהתקפות, ביינום עשה המון שגיאות אבל הוא היה שחקן שניער את מכבי קצת מהתרדמת והכניס אותה ממצב סטטי לפעילה+ אחרת איך תסבירו שהגענו לגמר מול צסק``א?! כולנו יודעים טוב שהיתה עונה גרועה ורק במזל גדול הגענו לשם, אךך איך כואב לי על פייזר שנפצע

יו45

New member
../images/Emo45.gif

לא טענתי שמישהו דרש ממנו אליפות אירופה , רק הקדמתי תרופה למכה , אין מה לדרוש אליפות אירופה , לא זו המטרה . והמדד להצלחה והשוואה לשארס , הם לא ההישגים של שארס אלא חזרה של מכבי להיות "קבוצה" במלוא מובן המילה , מה שלא כל כך קרה בשנים האחרונות , בגלל ה"רכזים" שהיו בקבוצה.

G S T Q

New member
אפרופו ארויו

קבוצתו האהודה פורטו ריקו איילנדרס גברו אמש 1-2 על FC טאורו הפנמית במחזור הפתיחה של ה-CCL (המקבילה של ליגת האלופות האירופית)

למעלה