קרלוס צ'אקנה קרוב להפועל חיפה

HBSFC1

New member
קרלוס צ'אקנה קרוב להפועל חיפה

חלוץ הפועל ב"ש בעונה שעברה, קרלוס צ'אקנה, מנהל מו"מ מתקדם עם הפועל חיפה. הנהלת הקבוצה והמאמן רפי כהן, שמו עין על השחקן כחיזוק לסגל הפועל חיפה לעונה הקרובה. הקבוצה נפגשה עם השחקן השבוע, וככל הנראה רוב התנאים הבירוקרטיים סוכמו, אולם עדיין יש מס' מחלוקות לגבי השכר של השחקן. מאמן הפועל ב"ש גילי לנדאו טען כי אינו מתכוון לוותר על צ'אקנה, אך הצעה כספית גבוהה ככל הנראה תביא את החלוץ היחידי שנשאר בבאר שבע אל הכרמל.

henry987

New member
למה החלוץ היחידי?

ברדה הבנתי נשאר וגם פדידה בדרך להשארות לא?

Lior Sarosi

New member
יש עוד חלוץ אחד..

ברדה חלוץ חח אתה צוחק עליי? איו לו מושג בכדורגל אין לו טכניקה ביכלל חושבים הוא שחקן רק ביגלל שהוא אח של אליניב פדידה יעזוב ככל הניראה ויש לנו רק את סגרון בהתקפה לדעתי הולכת להיות לנו התקפה על הפנים העונה

דארקו

New member
אם אתה קורא לברדה ולפדידה חלוצים

אז כנראה זה מה שמסביר את היכולת ההתקפית שהולכים לראות השנהההה!!! לנדאו הזה משחק באש שהוא לא מביא לפה חלוצים ועוד משחררר את צאהקנה! אסור לוותר על צאקנה הוא חלוץ תותח ללאומית... והנרי, ברדה חלוץ מגעילללל ברמה!! פדידה עוד סביר אבל אי אפשר לבנות על שני אפסים כאלה כדי לעלות ליגה!!

כמה דברים.. אני מגיב לכולם

קודם כל חשוב להבהיר שכבר לפני שבועיים צ`קאנה אמר שכסף במקרה של מציאת קבוצה אם ב``ש תרצה אותו הוא שולי בגלל מה שהקהל עשו בשבילו ובשביל הבן שלו, ככה שלגביו אין יותר מדי מה לדאוג (למרות שלא ממש התלהבתי ממנו).. ולכל אלה שמבחינתם ינון ברדה הוא בדיחה אני רוצה להזכיר כמה דברים: אלף, את זה לא הרבה יודעים, אבל ינון הוא מלך השערים בכל הזמנים של הנוער של הפועל ב``ש (רשימת חלקית של שחקנים שהוא מותיר אחריו: סגרון, האביטנים, אליניב ברדה, בניון, סספורטס.. ועוד המון שחקנים שהפכו לסקוררים) ככה שלהגיד שאין לו כדורגל זה לא נכון! ובית, איך אתם מסבירים את ההתעניינות הגדולה של קבוצות מליגת העל בשחקן הזה שבקושי משחק? מכבי נתניה כמעט החתימה אותו לפני שנה ל4 שנים ואני יודע שיש קבוצה חזקה מליגת העל שרוצה אותו מאוד... אל תזלזלו בשחקן הזה, כי אם הוא לא יפרוץ אצלנו הוא יפרוץ במקום אחר ואז כולנו נצטער..

דארקו

New member
לא מסכים איתך לגבי ברדה..

שחקן בנוער זה משו אחר לגמרי מאשר שחקן בבוגרים! אין מה להשוות בכלל אח שלי. אני מאמין שהמועדון לא טיפל כראוי בשחקן כמו ברדה, ואנחנו אולי גרמנו לו נזק בלתי הפיך! ברדה קיבל המון הזדמנויות בבוגרים אבל ברובם הוא היה חלש... הוא תמיד לא לקח את הקרדיט שנתנו לו! הוא היה כשרון אבל עכשיו הוא שחקן די אפוררררר

henry987

New member
ההזדמנויות האמיתיות שברדה קיבל

זה היה אצל לופא וברדה הוכיח את עצמו. הוא כבש כמה שערים. מאמנים אחרים לא נתנו לו הזדמנויות. אאז אתה לא יכול להגיד שהוא לא שחקן טוב

למעלה