קרלוס צ`קאנה תתבייש!!!

קרלוס צ`קאנה תתבייש!!!

אתה בוגד אחד גדול! מכל שחקן אחר הייתי מנסה להבין, אבל לקרלוס אין שום סיבה ללכת לקבוצה אחרת! אחרי כל מה שאנחנו האוהדים עשינו בשבילו ותמכנו בו, והרבה משחקים הוא היה גרוע ביותר, הוא הולך וסוגר עם חצי מדינה אבל איתנו אפילו לא יושב למו``מ! לפני שבוע הוא דיבר עם הפועל חיפה, שלשום פורסם שהוא בדרך לאשדוד ואתמול פורסם שהוא חתם בהפועל ר``ג.. ב``ש אמנם הגישה לו הצעה כנראה נמוכה, אבל הוא היה יכול להגיש הצעה נגדית ולהמתין, כי לשחקנים גדולים ממנו לא נתנו יחס כמו שלו! אני מאחל לו מכל הלב שהתרחיש של לפני שנה, שהוא היה על גג העולם באשקלון ומחזירות עבר לכפר סבא וק``ש והתרסק יחזור על עצמו והוא ימצא עצמו בליגה ג!

Lior Sarosi

New member
צודק....

אחרי כל מה שנתנו לו פה הוא שכח אותנו ועזב אותנו להפועל רמת גן קבוצה של שקל וחצי

HBSFC1

New member
טעות חמורה בידך

אתה טועה ובגדול.. הסיבה העיקרית לכך שצ'אקנה עזב היא לא בגלל הצעה כספית כלשהי. הסיבה האמיתית היא מצב בנו איגור שחולה במחלת הלוקמיה. הומלץ לצ'אקנה להעביר את בנו לבית חולים טוב יותר מסורוקה. השחקן קיבל הצעה מהפועל ר"ג, ודרך אוהד הקבוצה, שהוא בעל חברת תרופות גדולה, הציע לו להצטרף לקבוצה ובמקביל הוא יעזור לו בטיפול בנו. אותו אוהד תרם לצ'אקנה את עלויות הטיפול והמעבר של בנו לביה"ח שניידר(אם אני לא טועה), ויארגן לו גם טיפול טוב דרך קשרים שלו בבית החולים.. בקיצור מה שאני מנסה להעביר לך שצ'אקנה לא עבר לר"ג בגלל כסף אלא בגלל בנו.. לפרטים נוספים- הכתבה מתוך האתר http://sportbanegev.co.nr/ "איפה שיותר טוב בשביל הילד, שם נהיה" (28.6.06, 10:16) ___________________________________________________________________ "הרופאים אמרו לנו שטוב יותר שהילד יהיה בשניידר, ומאותו רגע שום דבר לא עניין אותי. איפה יותר טוב בשביל הילד, שם נהיה. כשהבן שלי יבריא אוכל לחשוב שוב על הקריירה שלי", כך אמר הבוקר (רביעי) ל"מעריב" החלוץ קרלוס צ'קנה, שעזב את הפועל ב"ש וחתם בהפועל ר"ג מהליגה הארצית. צ'קאנה (30) כבר קיבל רכב מקבוצתו החדשה ובימים הקרובים הוא צפוי לעבור לגור בסמוך למרכז הרפואי לילדים שניידר בפ"ת, שם יעבור איגור בן ה-7 טיפולים כימותרפיים בעקבות מחלת הלוקמיה (סרטן הדם) שבה חלה. צ'קאנה, שיקבל גם מימון לדירה חדשה, התרשם מהיחס החם של אנשי הפועל ר"ג, ששניים מאוהדיה, מורי ניר ארקין, נרתמו לסייע לו במעבר לשניידר ולמרכז הארץ. מורי קוריס הוא סגן יו"ר חברת התרופות "אגיס", אחת החברות הגדולות בעולם, ובעל קשרים בשניידר. ירון קוריס, מבעלי הפועל ר"ג, אמר: "מעבר לזה שצ'קאנה ישדרג את הקבוצה יש כאן סיפור אנושי שנוגע לאם המשפחה, שהיא דרום-אמריקאית שיצאה מגדרה כדי להביא אותו לקבוצה ולתמוך במשפחה, והכל כדי שיוכלו לסייע לילד לנצח את המחלה".

כן בטח.. גם כש..

הבן שלו היה בריא והוא עזב את אשקלון שם הוא היה אליל לטובת כפ``ס,זה גם לא מתוך חזירות? תקרא כל הנגב רשום בפירוש שזה בגלל כסף!

המוזהב

New member
לדעתי..

גם ככה אף לא תפסתי ממנו שחקן.

דארקו

New member
מה הקשר... לליגה לאומית הוא מצויין

מה עוד שהוא נחשב לישראלי.

HBSFC1

New member
צ'אקנה שחקן טוב! הופתעתי ממנו לטובה

כשראיתי אותו באשקלון, ובקריית שמונה, ראו שחקן אפור ועצלן. השחקן כנראה היה בשמיים כתוצאה מהאופריה שהיתה בו לאחר כל הרעש והצלצולים שהיו מסיביבו בעונתו באשקלון שהגיעה לחצי הגמר. אך כשהוא הגיע לב"ש לצערי המחלה פקדה את בנו, וזה גרם לו באופן מסויים להתעשת, ולקחת את עצמו בידיים. אז, ראינו את צ'אקנה האמיתי.. מה שהכי חשוב.. החלמה מהירה לבנו איגור מכל קהילת הפועל באר שבע!

הוא בהחלט שחקן מצוין, אבל..

כמו שאמרת המחלה של הבן פגעה ביכולת שלו, ואם כל הצער אנחנו לא מחלקה טיפולית ד`

דארקו

New member
אל תדבר ככה מה אתה דפוק?

עדיין מדובר בחיים של ילד קטן שחשוב הרבה יותר מהפועל באר שבע או מכל דבר אחר! כשתיהיה אבא עם ילדים, אתה תבין מה זה.

מה הקשר?? לא דיברתי על הצד שלו!

אותו אני מבין מאוד! אבל מהצד שלנו זה לא אמור להיות אכפת! אם יש לו בעיות שמשפיעות על היכולת שלו לא צריך אותו!

HBSFC1

New member
אני התכוונתי שדווקא המקרה השפיע

עליו לטובה- לא לרעה! וחוץ מזה צ'אקנה בן אדם כמו כולנו שסביר להניח שזה ישפיע עליו, ככה שהקבוצה לא צריכה לזרוק אותו בגלל זה אלא דווקא לתמוך בו כדי שהוא ירגיש בנוחות ולא להרעות את מצבו.

אפשר לספור את המשחקים הגדולים שלו

נגד רמה``ש ב2-1, נגד מכבי חיפה, נגד טירת הכרמל בגביע, וברבע שעה האחרונה נגד ק``ש בחוץ.. אני לא מחזיק ממנו כשחקן ``ענק`` אלא כשחקן טוב, ולא אחד שינצח משחקים ולא כואב לי עליו! תנו לינון הזדמנות אמיתית (ואמיתית זה שמשחק אחד שהוא פתח והוא לא היה משו אז הוא ירד לספסל) ותראו מזה חלוץ

HBSFC1

New member
לא ענק יש גבול גם.. אבל שחקן מצויין

לליגה הלאומית. בליגת העל היה לו קשה מבחינת קצת המשחק. אבל עדין צ'אקנה שחקן נשמה שנותן מעצמו הכל בשביל הקבוצה ובגלל זה אם תתאמץ ותשאל את אוהדי אשקלון מה הם חושבים עליו אתה תופתע לגלות כמה אהבה אתה תראה מהם.

למעלה