קרלוס קסטנדה

אני ../images/Emo13.gif

אמנם אמיתות מחקריו מוטלת בספק גדול מאוד (עד כדי כך שאין הוכחה שיצא את גבולות ארה"ב בזמן בו שהה עם דון חואן לכאורה, ומחקרים אחרים בקרב בני השבטים במקסיקו שללו שהדרך אותה מתאר קסטנדה היא דרך שמאנית מוכרת שם), אך מנסיון עם ספריו, יש שם דברים יפים ומועילים. לא ניסיתי את הדברים המעשיים שהוא מציע, אך בספר "משנתו של דון חואן" יש לא מעט דברים חכמים לדעתי.

מליז

New member
קרלוס קסטנדה

הוא מילה נרדפת לשמאניזם...מי עושה טקסים שמאנים פה? זה גם כלול האמונות ודרכי חיים פגאנים?

Bastat

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קרלוס קסטנדה הוא לא מילה נרדפת לשאמניזם.... קרלוס קסטנדה הוא אדם....אין שום מילה שהיא מילה נרדפת לשאמניזם אני עשיתי בחיי לא מעט טקסים וחניכות שאמניות ולא ממש הבנתי את השאלה האחרונה שלך

Bastat

New member
אם נדייק

קרלוס קסטנדה היה אנטרופולוג שלפי ספריו יצא לחקור את צימחי העוצמה של האינדיאנים במקסיקו (לפי דעתי הוא היה מקסיקני במקור) הספרים שלו (ואני לא מתייחסת כרגע באם יש אמת בספריו או לאו) מספרים את כל החוויות שחווה עם דון חואן ועם עצמו והנסיונות שלו עם צימחי העוצמה שרצה כל כך לחקור. אני אישית מאוד נהנתי לקרוא את ספריו ושוב ממש לא מתייחסת לאמיתות של הדברים. אני חושבת שכבר ציינתי בפורום את הספר "מעברים קסומים" שזה ממש ספר לימודי שמלמד את תירגול המעברים - חוויה נהדרת שאני ממליצה בחום לכל המעוניין (יש לי חבר טוב שמתרגל המון שנים את המעברים וכן גם מלמד אותם באם מישהו מעוניין)

מליז

New member
בעניין המעברים

אני מאוד מעוניינת....את יכולה לקשר אותי עם החבר הטוב הזה?? תודה

Bastat

New member
../images/Emo140.gif

בוודאי, אך את רוצה שאני אקשר אותך ? את רוצה את הטלפון שלו ?

gidinew

New member
את יכולה לפרט קצת בענין המעברים?

מהם בדיוק ואיך עוברים ביניהם? איך מתבצע הטקס?

Bastat

New member
לכל מי שמתעניין במעברים

להלן לינק לאתר מעברים קסומים www.magicalpasses.co.il

ההגמון

New member
קרלוס קסטננדה הוא

הוא לא מילה נרדפת שמאניזם. אפילו לא קרוב. הוא לא היה אנתרופולוג, ולא כלום. והוא לא יצא מהספרייה שליד הבית שלו כל הזמן שבו הוא כתב את הספרים האלו. או שמע הוא כן..?

למעלה