מתכון,דרך הכנה,כלים דרושים, ובבקשה אם אפשר פיתרון יצירתי לביסקוויט שמלטה,אני גר בתאילנד,ועוד לפני שאני הולך לחפש את המוצרים,יש לי הרגשה שאני לא הולך למצוא את ה"למטה" בכל אופן,תודה מראש על העזרה
משהו בסגנון עוגת ספוג בגובה 2 ס"מ? אפשר לשים קמח תפוחי אדמה או קמח מצות אם חשוב שהעוגה תהיה כשרה לפסח, ואם לא אז קמח רגיל. רכיבים לתחתית בגודל התבנית של התנור (או יותר עבה בתבנית קטנה יותר): 3 ביצים 1/2 כוס סוכר 3/4 כוס קמח 2 כפות קקאו (אם רוצים עוגה לבנה, מוסיפים עוד 2 כפות קמח במקום הקקאו). אופן ההכנה: אופן הכנה: מקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף סמיך. מקפלים בעדינות את הקמח והקקאו. משמנים קלות תבנית אפייה ומורחים שכבה אחידה בעובי סנטימטר או שניים. אופים בחום בינוני, 180 מעלות בערך 8 דקות עד שהעוגה יציבה ואפוייה אבל לא מקבלת צבע. כשהקצוות מתחילים להיפרד מהתבנית זה מוכן. מצננים ומוזגים מעל את הבוואריה.