LifeCorner
New member
קרם ברולה נוזלי
ניסיתי מספר מתכונים (ולכן בכוונה הם לא מצויינים כאן), אבל בכולם קרם הברולה נותר נוזלי יחסית גם לאחר 12 שעות במקרר.
חשוב לציין שהטעם היה מושלם, והיה טעים לאכול אותו גם כשהוא היה רך ונוזלי יחסית ולא יציב ומוצק,
אשמח לדעם מה יכולות להיות הסיבות מבחינת החומרים ובעיקר אופן ההכנה (סביר להניח)
ניסיתי מספר מתכונים (ולכן בכוונה הם לא מצויינים כאן), אבל בכולם קרם הברולה נותר נוזלי יחסית גם לאחר 12 שעות במקרר.
חשוב לציין שהטעם היה מושלם, והיה טעים לאכול אותו גם כשהוא היה רך ונוזלי יחסית ולא יציב ומוצק,
אשמח לדעם מה יכולות להיות הסיבות מבחינת החומרים ובעיקר אופן ההכנה (סביר להניח)