קרם ברולה רוטט ונוזלי
כשאנו מכינים קרם ברולה, מעבר לכך שלוקח לא הרבה מאוד זמן להתייצב במקרר,
גם בסופו של דבר הוא לא יוצא יציב מספיק, אלא רוטט ונוזלי יחסית.
כנראה מדובר במתכון ו/או אופן הכנה לא נכון.
נשמח לקבל מתכון מומלץ + הוראות הכנה, וגם טיפים רלוונטים לבעיה הנ"ל, cמידה ויש.
תודה רבה!
כשאנו מכינים קרם ברולה, מעבר לכך שלוקח לא הרבה מאוד זמן להתייצב במקרר,
גם בסופו של דבר הוא לא יוצא יציב מספיק, אלא רוטט ונוזלי יחסית.
כנראה מדובר במתכון ו/או אופן הכנה לא נכון.
נשמח לקבל מתכון מומלץ + הוראות הכנה, וגם טיפים רלוונטים לבעיה הנ"ל, cמידה ויש.
תודה רבה!