קרם חמאה - הצילו!!!
ציפיתי ביום חמישי עוגה בקרם חמאה - של ווילטון - אבקה שמוסיפים לה חלב וחמאה - ועל זה בצק סוכר. עכשיו ראיתי שהיא קצת התקמטה - אתמול זה לא היה) ומשהו נזל לי שם... האם הייתי צריכה לשים במקרר? חשבתי שאת קרם החמאה לא צריך בקרור אבל עכשיו כשאני חושבת על זה... חלב, וחמאה... האם העוגה מקולקלת????
ציפיתי ביום חמישי עוגה בקרם חמאה - של ווילטון - אבקה שמוסיפים לה חלב וחמאה - ועל זה בצק סוכר. עכשיו ראיתי שהיא קצת התקמטה - אתמול זה לא היה) ומשהו נזל לי שם... האם הייתי צריכה לשים במקרר? חשבתי שאת קרם החמאה לא צריך בקרור אבל עכשיו כשאני חושבת על זה... חלב, וחמאה... האם העוגה מקולקלת????