קרם חמאה - הצילו!!!

למבי

New member
קרם חמאה - הצילו!!!

ציפיתי ביום חמישי עוגה בקרם חמאה - של ווילטון - אבקה שמוסיפים לה חלב וחמאה - ועל זה בצק סוכר. עכשיו ראיתי שהיא קצת התקמטה - אתמול זה לא היה) ומשהו נזל לי שם... האם הייתי צריכה לשים במקרר? חשבתי שאת קרם החמאה לא צריך בקרור אבל עכשיו כשאני חושבת על זה... חלב, וחמאה... האם העוגה מקולקלת????
 

net the jet

New member
לא מבינה- קרם חמאה מתח לבצק סוכר ?

אם אין שם בצק סוכר אז בהחלט אפשר לשים במקרר. לדעתי לא חייב אם זה לזמן לא ארוך. אין לך הוראות על הקופסא ? ( לא שמעתי על האבקה הזו... אני בד"כ עושה לבד מחמאה+אבקת סוכר )
 

למבי

New member
היה מתחת לבצק - כבר לא משנה - העוגה כבר אכולה

תודה על ההשתדלות בכל מקרה.... אבל אם אתן לא משתמשות בזה מתחת לבצק סוכר אז במה כן?
 

net the jet

New member
אני כמעט ולא משתמשת בקרם חמאה כקרם

מתחת לבצק- הישראלים משום מה פחות אוהבים. אני יודעת שבארה"ב משתמשים בקרם חמאה הרבה לציפוי עוגות וקישוט- בלי שום דבר אחר... אפילו זילוף של כל מיני דברים מקרם שהוא סמיך.
 
למעלה