קרם ידיים -יש המלצות?

גולדי43

New member
קרם ידיים -יש המלצות?

מחפשת קרם ידיים איכותי. מי יכולה להמליץ?

Marble Arch

New member
יש לי המלצה,

למען הגילוי הנאות- אני אמנם עובדת שם, אבל אני באמת חושבת שהקרם ידיים של ללין מצוין.. הוא נספג מהר מאוד ועושה את העבודה, ויש הרבה ריחות ..

לימי43

New member
וואי איך אני אוהבת את ללין...ממליצה גם על לאו

קיסטן יקר אבל מעולה.

sheffys1

New member
שתי המלצות

קרם הידיים של מורז לידיים יבשות. הצבע קצת מזעזע (מן חום-כתום כזה) אבל הריח מצויין והוא נספג היטב.
Hand Cream Concentrated - Norwegian Formula של ניוטרוג'ינה. מאוד מאוד כבד, מרגיש אפילו וזליני, וצריך ממש מעט ממנו. ממש אי אפשר לומר שהוא נספג טוב, אבל הוא הדבר היחיד שעושה לי את העבודה בחורף. אני משתמשת בו לפני השינה.

mikey mouse1

New member
כאחת שניסתה הרבה קרמי ידיים אני ממליצה-

הקרם ידיים של בודי-שופ בריח החלב ודבש הוא מועשר בלחות מחמאת שיאה והוא מעולה! המוכרת המליצה לי עליו לעור יבש... וחוצמזה- הקרם ידיים שלהם בריח פרחים לבנים פשוט מצוייייין יש לו ריח פשוט מעלף והוא מועשר בלחות גם ... הקרם ידיים של סבון של פעם ממש ברמה גבוהה,אם את מחפשת משהו אכותי אז אני גם ממליצה עליהם.... את ללין אני פחות אוהבת,הריח שלהם אומנם נהדר אבל הקרמים שלהם צ'יק צ'ק יורדים לי מהעור ולא נשארים לי לטווח זמן ארוך... מורז גם טובים- בייחוד אם יש לך בעיות עור למיניהם. וגם ד"ר פישר מצויינים...! מקווה שעזרתי...=]

רחלי ג

New member
רק, ואך ורק, הקרם ידיים של ל'אוקסיטן.

שמים חומר בכמות של ציפורן,ממש לא יותר והוא הכי שווה שאי-פעם ניסיתי אני לא קונה משהו אחר כבר כמה שנים

rotemoosh

New member
לאוקיסטן מדהים!

יש לי אותו בריח שושנים והוא הקרם ידיים הכי טוב שהיה לי עד היום.. נספג תוך שניות משאיר ריח מדהים שווה כל שקל.!

סקרמנטה

New member
פנג'ל הקלאסי. לא מצליחה למצוא לו מחליף :)

מניחה טיפה על יד לחה, משפשפת ומעסה. נספג כמעט באותו הרגע. והריח- עדין. קרם תענוג!

אורליגל

New member
קרם ידיים של פלקסיטול

אני יכולה להמליץ על קרם ידיים של פלקסיטול. הוא קרם עשיר שצריך למרוח ממנו רק מעט ועושה עבודה מצויינת אפשר גם לבקש דוגמיות באתר שלהם קרם ידיים

ממליצה על זה של מורז

מצוין , לא יקר , מריח טוב , נספג מהר ועושה ידיים חלקות וקטיפתיות.

Ultra marine

New member
../images/Emo207.gifהמלצה למסיר לק (רצוי ללא אצטון..)

עד היום ניסיתי את לייף הורוד והכחול. הורוד - לא עושה כלום.. הכחול - מסיר מעולה (ואז גיליתי שהוא מכיל אצטון..
) ניסיתי גם את המסיר לק של ביוטי קר גם מכיל אצטון וגם לא מתמודד ממש עם גליטרים... (מה שהכחול של לייף עושה בגבורה!) הצעות?

מסיר לק בקופסא של אורלי

מעולה,האצבעות יוצאות ממש נקיות. ממליצה בחום. עכשיו באפריל עולה 20 במקום 30 ש"ח.

Ultra marine

New member
ואני חשבתי שהוא התפוגג מהחנויות!

אני אחפש! לכמה זמן הוא מספיק לך? אחרי זה באיזה מסיר את ממלא אותו?

אני גם חשבתי

אבל אז פתאום הוא החל לצוץ בחנויות של אפריל וגיסתי במקרה היתה שם אז ביקשתי ממנה שתקנה לי שניים. לי זה הספיק לשנה שלמה. אח"כ מילאתי במסיר לק של לייף [אני אוהבת אותו מאוד].

למעלה