קרם ידים המלצה

דורי56

New member
קרם ידים המלצה../images/Emo45.gif

איך שמתחיל להתקרר יש לי בעיה עם עור הידים . העור מתקלף ונסדק. לשימחתי מצאתי קרם ידיים מעולה (יש גם קרם לרגליים) רציתי להמליץ הקרם של שביט ונקרא אובליפיחה
(הצלחתי לכתוב אותו) קרם ידיים הקרם על בסיס שמן האובליפיחה ובתוספת שמנים כמו נר הלילה.

noa555555

New member
אשמח לדעת כמה עולה הקרם.

שמעתי דברים טובים על האובליפיחה, בעיקר דוקא ממוקרנות של סרטן השד שזה הדבר היחיד שעוזר להן עם כל הכוויות המעצבנות האלה, להרגעה של האזורים המוקרנים.

הקרם של שביט זו חברה מסויימת?

אם כבר מדברים על קרמים - רכשתי לעצמי השבוע את קרם הגוף החדש של ה GAP (מוכרים בסופרפארם במבצע - 80 ש"ח). יש לו ריח משגע ומרקם עדין ונעים. מומלץ בחום!

דורי56

New member
קרם אובליפיחה

אני קניתי במבצע ברשת סנטר פארם המחיר היה 34.50 שח וקיבלתי קרם לכפות רגליים במתנה. היצרן NSP - מוצרים טבעיים לעור . לשביט יש אתר והסבר על כל המוצרים שלהם.WWW.SHAVIT2000.CO.IL ראיתי שקרם הידיים שלהם עדיין אין באתר אך יש מוצרים אחרים שווים (גם המחירים רשומים.

חחה,גם לי יש משם, נזכרתי../images/Emo6.gif

למרוח קצת קרם לכפות הרגליים. משתמשת בזה לפעמים בטיפולי רפלקסולוגיה , למי שאינו אוהב טיפול עם שמנים...

שמעתי שהמוצרים שלהם מעולים!

לפני כחודשיים נכנסתי לסופר פארם וביקשתי קרם טוב לעור יבש עבור הבת שלי, המוכרת הנמרצת חשפה אותי לחברה הזאת ואמרה שהעור של הנשים הרוסיות כל כך מתוח ומטופח כי הן נוהגות להשתמש בכל מוצרי החברה. קיצור- התלהבתי לאללה ולקחתי את כל מוצרי הסדרה , אבל משהגעתי לקופה התחלתי לסנן, כי התקציב לא כל כך התלהב... אבל אכן קרם הידיים מעולה (זה המוצר היחידי שהשארתי בעגלה...)

פברואר2

New member
קרם שביט במבצע

לא הכרתי, קראתי עליו כאן והיום קראתי בפרסומים של ניו פארם שמוכרים קרם הזנה לפנים לעור יבש וקרם לחות לפנים של "שביט" ב-35 ש"ח ליחידה (לפי מה שכתוב זה 40 ש"ח פחות מהמחיר המקורי) אז אם זו החברה והקרם שהתכוונתם...אז לידיעתכם

פברואר2

New member
../images/Emo13.gifבגללכם

עברתי ליד המדף בניו פארם ואמרתי שבמחיר כזה שווה הקרם (עוד לא ניסיתי) אמרתם שהחברה טובה ויש גם 25% הנחה לשאר המוצרים שלהם קניתי גם מסכת שיער (מצויינת) וגם קרם לעור אדמומי (מעולה, הרגיע במיידי את הסבוריאה שלי) ובסוף...אני אהייה יפה
תודה על ההמלצה

דורי56

New member
איזה כיף!../images/Emo13.gif

אני בטוחה שגם ככה את יפה.
אני עוד לא ניסיתי את כל המוצרים שלהם חוץ מקרם ידיים(בחורף מציל אותי) וקרם כפות הרגליים. המחירים שלהם די סבירים והחומרים שיש בתוך הם מעוליים וסליחה שהכל בגללינו
שבת שלום!

פטרה10

New member
מה זה המוצרים של שביט? זו חברה

או יצרן, או מפיץ? בסופרפארם יש קרם ידיים של שביט?, כי שלי מתבקעות וכבר נמאס לי כל הזמן עם כפפות לעבוד בבית . אולי אתן יודעות היכן ניתן לרכוש כפפות בד כי אני חייבת ללבוש אותם מתחת לכפפות הגומי, כמו הן היכן ניתן לרכוש כפפות כמו של מנתחים בלי טלק בפנים.

פטרה10

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

למה לא מתבצעת אצלכם הקפצה? אז מי יראה אותי ויענה לשאלותי ?

דורי56

New member
זו חברה

המוצרים שלהם בכל הפארמים אם את רוצה פרטים על המוצרים שלהם כנסי לאתר שלהם www.shavit2000.co.il אני מאוד מרוצה מקרם הידיים. בחורף מציל אותי אני סובלת מיובש בידיים בקור ומ אוד עוזר. לגבי כפפות אני לא יודעת.

למעלה