קרם לאישה הרה

n o a 22

New member
קרם לאישה הרה

האם אתם יכולים להמליץ על קרם למריחה על הבטן/ישבן/שדיים (שכחתי מקום מסויים?) לאישה בהריון ומאיזה חודש כדאי להתחיל להשתמש בזה. תודה

שמנים..

נועה היי ראשית מזל טוב... כאשת מתייעצת לגבי קרם האם זה בגלל שהעור שלך יבש? האם בגלל שאת רוצה לטשטש את המתיחה של השומנים המצטברים? באופן כללי כל קרם טבעי לעור יבש יכול להתאים גם לאישה בהריון. אקווה קרם הינו אקווזיום ( הבסיס של כל קרם) עם ויטמין E , אני משמנת איתו את הגוף ומוסיפה לו שמנים אתריים בהתאם לרצוני, אם לפני ההריון לא השתמשת אף פעם בשמנים אתריים - אל תתחילי עכשיו. לגבי המתיחות שמן נבט חיטה , בכל האזורים שגדלו פתאום ובעיקר בבטן תחתונה. השמן יגרום להתגמשות של העור ויעזור לו לחזור לגודלו הטיבעי ללא צלקות. שהיה בשעה טובה שבוע טוב יעל

n o a 22

New member
קרם לטשטוש

תודה יעל באשר לשאלתך למה אני מתייעצת לגבי קרם, אז העור שלי לא יבש בכלל אני פשוט רוצה לטשטש את המתיחה של השומנים, ראיתי נשים אחרי לידה שהעור שלהן קיבל סימני שומן לבנים במקומות שציינתי הייתי מעדיפה למנוע את זה או לפחות להפחית את הסימנים. ועד שאלה אם אפשר, איך אפשר למנוע את החיתוך בשעת הלידה אם בכלל?

n o a 22

New member
ועוד משהו

אני בתחילת ההריון כרגע, מתי ממולץ להתחיל עם השמנים?

לגבי שמנים

ראשית כל מזל טוב. אם את לא השתמשת בשמנים לפני כן לא היתי ממליץ להתחיל לפני חודש רביעי. שמנים אטרים יכולים להיות מאוד רעילים. בהריון צרכים להזהר אתם. אני ממליץ למןמחה לארומטרפיה ולקבל יעוץ אישי. אישה בזמן הריון - אישה מסוכנת.

שמנים והריון

נועה שוב מזל טוב. אני מאוד מקפידה ומדגישה בפניך שוב - אם לא השתמשת בשמנים אתריים לפני ההריון אל תתחילי עכשיו שמן נבט חיטה הינו השמן היחיד שאת יכולה למרוח ללא חשש וגם רק מתחילת חודש חמישי ( לפני כן הבטן בד"כ לא יוצאת ואין צורך).בכל מקרה ש"בא" לך עיסוי בשמנים התיעצי עם מטפל מומחה. באמצע חודש שמיני תוכלי להתחיל לעסות גם את אזור פתח הואגינה וכן אם תרצי לפנות למטפל בשיטת פאולה ע"מ ללמוד מס´ שיטות להרפיה בזמן הלידה - תרגילים לעוזרים למנוע חתך ( אם כי לא תמיד) שיהיה במזל טוב יעל

למעלה