קרם לוקסיד

levizada22

New member
קרם לוקסיד

שלום. לפני כחודש הייתי אצל רופאת עור בקשר למס' נושאים ועל הדרך גם שאלתי אותה אם יש פתרון לבעיית ה"חררה" שיש לי בזרועות הידיים (העליונות),
היא הביאה לי קרם לוקסיד ואמרה לי למרוח כל לילה ורשמה לי ל 3 שבועות. וקבעה לי ביקורת לאחרי 10 ימים.
אם כך מרחתי את המשחה במשך שבועיים. במהלך השבועיים הבחנתי ביובש וקילופים אבל שיערתי שזו הפעולה של המשחה,
לאחר שבועיים של מריחה כבר שרף לי והיה לי אדום בידיים (והיה מקום קטן שממש שרף שאחרי שבוע נהיה שם עור כמו של פצע יבש מה שאומר שזה היה אולי כוויה שהתראפתה), וגם גירד לי
אז הפסקתי את השימוש ומרחתי קרם גוף של ללין ל3 ימים. לא יצא לי לבוא לרופאה אחרי 10 יום והגעתי אליה אחרי 17 יום וסיפרתי לה את המקרה.
היא אמרה שהייתי צריך למרוח שכבה דקה ולא מיד אחרי המקלחת ("טוב שנזכרה להגיד") לפי זכרוני לא מרחתי שכבה דקה ואחרי שקראתי באינטרנט היה רשום שצריך למרוח בגודל של אפונה על כל הפנים,
כל הפנים זה בערך גודל של זרוע ניראלי וממש לא מרחתי בגודל אפונה אלא הרבה יותר (לאחר שבועיים של שימוש עוד נשאר משחה אבל קצת, אז תגידו אתם לכמה היא אמורה להספיק ואם מרחתי הרבה)
בנוסף שאלתי אותה אם לא נגרם לי נזק לעור והאם העור יחזור לעצמו והיא אמרה שזה יעבור תוך שבועיים ואפילו יהיה יותר טוב ונתנה לי למרוח היקומיצין ואמרה שאח"כ אפשר לחזור שוב ללוקסיד רק בצורה
יותר הדרגתית ואמרתי לה שבשום פנים ואופן לא מורח את המשחה הזאת יותר רק רוצה שהעור שלי יחזור לקדמותו כי המצב לפני כן לא היה כזה גרוע כמו עכשיו.
אוקיי אז מרחתי את ההיקומיצין במשך 3 ימים ואז הפסקתי לשבוע ואז מרחתי שוב 3 ימים (אני פשוט פחדתי כבר מתגובה של התרופות) היום לאחר שבועיים וחצי מהביקור האחרון אצלה, אכן מראה הידיים השתפרו ממה שהיו,
הצריבות (שורף) עברו מזמן, גם הרצון לגרד עבר, והיובש והקילופים נשארו אבל ממש מעטים מאוד שבקושי רואים, עם זאת עדיין מראה העור לא כמו שהיה אלא יותר גרוע,
יש לי מין נקודות אדומות כאלה שהם חלקות כזה כאילו זה מבפנים (לא חררה) ויש עדיין אדמומיות קלה מסוימת. אכן מראה העור לא יפה ופחות טוב ממה שהיה.
כמו שאמרתי לא שורף לי כלום ומרגיש ממש רגיל וזה דווקא מה שמדאיג אותי שזהו המצב וככה יישאר וכנראה גרמתי נזק לעור שלי :\ בבקשה מה אפשר לעשות? האם העור שלי יחזור לקדמותו?? האם לחזור שוב להיקומיצין?

למעלה