קרם לימון של פייר הרמה עזרה בניתוח
טוב אז קודם המתכון מתורגם על ידי כמויות מקוריות יצויינו בסוגריים)רכיבים 230 גר סוכר (1 cup) גרידת לימון משלושה לימונים 4 ביצים מס 1 (ביצים גדולות) 180 מ"ל מיץ לימון (0.75 Cup ) 300 גר חמאה רכה ( 10.5 Onces) אופן הכנה מערבבים את הסוכר עם גרידת הלימון היטב היטב עד שהסוכר (לפי הרמה לערבב ולשפשף אותם בכפות הידים עד שהסוכר לח ומקבל את הארומה של הלימון) להוסיף את המיץ והביצים ומעל בין מארי להקציף עד שהתערובת סמיכה ומגיה לטמפרטורה של 82 מ"צ (180 פרנהייט )להעביר לבלנדר או מעבד מזון ולתת לזה להתקרר ל 60 מ"צ (140 פרנהייט) לאחר ההתקררות לעבד במהירות הכי גבוהה תוך כדי הוספת החמאה בקוביות במנות של חמישה כל פעם. לאחר שכל החמאה הוכנסה לעבד עוד כשלוש דקות והשאלות : 1. כשהכנתי את הקרם ככתבו וכלשונו יצא מעולה (לטעמי) וכוונתי גם בטעם וגם במרקם. אולם כשהכנתי את זה עם תפוז הטעם יצא נהדר גם כן לאבל לקח לזה הרבה זמן להתגבש. ולא הגיע למרקם היציב של הלימון. האם הבעיה בשונות המרכיבים או שכנראה בכל זאת לא הקפדתי על תהליך הכנה זהה , אם כי השתדלתי. 2. בא לי לבדוק עם פסיפלורה , מה דעתכם האם ילך האם לשנות משהו. תודה סנדו
טוב אז קודם המתכון מתורגם על ידי כמויות מקוריות יצויינו בסוגריים)רכיבים 230 גר סוכר (1 cup) גרידת לימון משלושה לימונים 4 ביצים מס 1 (ביצים גדולות) 180 מ"ל מיץ לימון (0.75 Cup ) 300 גר חמאה רכה ( 10.5 Onces) אופן הכנה מערבבים את הסוכר עם גרידת הלימון היטב היטב עד שהסוכר (לפי הרמה לערבב ולשפשף אותם בכפות הידים עד שהסוכר לח ומקבל את הארומה של הלימון) להוסיף את המיץ והביצים ומעל בין מארי להקציף עד שהתערובת סמיכה ומגיה לטמפרטורה של 82 מ"צ (180 פרנהייט )להעביר לבלנדר או מעבד מזון ולתת לזה להתקרר ל 60 מ"צ (140 פרנהייט) לאחר ההתקררות לעבד במהירות הכי גבוהה תוך כדי הוספת החמאה בקוביות במנות של חמישה כל פעם. לאחר שכל החמאה הוכנסה לעבד עוד כשלוש דקות והשאלות : 1. כשהכנתי את הקרם ככתבו וכלשונו יצא מעולה (לטעמי) וכוונתי גם בטעם וגם במרקם. אולם כשהכנתי את זה עם תפוז הטעם יצא נהדר גם כן לאבל לקח לזה הרבה זמן להתגבש. ולא הגיע למרקם היציב של הלימון. האם הבעיה בשונות המרכיבים או שכנראה בכל זאת לא הקפדתי על תהליך הכנה זהה , אם כי השתדלתי. 2. בא לי לבדוק עם פסיפלורה , מה דעתכם האם ילך האם לשנות משהו. תודה סנדו