קרם לספוראטי

babi12

New member
קרם לספוראטי

בעלי ביקש שאכין לו קרם שיעורר את השרירים שלו לפני תחילת אימון ( רוכב אופניים מקצועי), או כלשונו "יחמם אותם". חשבתי על תערובת שתכיל שמנים אתריים כמו רוזמרין ואקליפטוס. אשמח להמלצות של תערובות נוספות. ו- האם שמן אתרי מנטה יכול להתאים גם ? או שאפקט הקירור שלו עלול להשפיע לרעה על מוכנות השריר למאמץ גופני ?

0 אור 0

New member
אני לא בטוחה בכלל לגבי השמנים המתאימים

שמן רוזמרין ואקליפטוס ממריצים אבל אני לא בטוחה שהייתי משתמשת בהם לשרירים, ורומזרין גם מעלה לחץ דם אז לא בטוח שזה רצוי לפני אימון. שמן מנטה מחמם יופי שרירים ואני משתמשת בו לשרירים תפוסים, אבל שוב, אני לא משוכנעת בכלל שהסוג הזה של חימום רצוי לפני אימון כנ"ל לגבי מחממים אחרים כמו פלפל שחור, קמפור, קינמון - משתמשים בהם לחימום בעת מנוחה, ולא ברור לי אם האפקט הוא נכון ומומלץ לפני עבודה מאומצת של השריר.

טשטושה

New member
שמן עשב לימון

גם יפרוק חומצה לאקטית שהצטברה, וגם יכין את השריר לעבודה... על כן הוא גם נקרא, "שמן ספורטאים". מנטה ספיקטה/ספירמינט, לבנדר, עשב לימון - זו הבחירה שלי. מסע מוצלח,

החימום הכי טוב לספורטאי..

הוא מתיחות וחימום נכון לפני האימון .. אי אפשר "לעבוד" על השרירים... אין קיצורי דרך לעניין הזה. מה שכן ניתן להכין לו קרם לאחרי האימון שירגיעו שרירים.

babi12

New member
מסכימה, הקרם אמור להשתלב עם החימום הפיזי

שעושים לשריר, ולהכניס לאוירת אימון . תודה למגיבים :)

חצי תומך

החצי התומך הוא - אכן אחרי האימון / פעילות ספורטיבית תמציות אתריות מאוד יעזרו להחזיר את השריר למצב נורמלי ולסלק חומצות חלב מכאיבות.... וגם להרגיע את האדם עצמו אחרי המרוץ /אימון.... לפעמים גם ממצב של סטרס נוראי... החצי שלא תומך - השתתפתי בחימום פסיפי של מיספר ארועיםם ספורטיבים... כדי להגיד שכן ישנה דרך קיצור לחמם את השרירים ולהכין אותם ע"י שימוש בפזיוטרפיסט / מטפל / מאמן שיעשה בשבילכם את העבודה בעקיפין... אבל זה לא לעניין הפורם הזה אז אני לא ירחיב שמחתי לקרוא גם על ההצעות של מנטה ולמונגראס...

בהחלט אפשר לחמם את השרירים

לפני אימון ע"י פיזיוטרפיסט או מעסה, אך לא זו הייתה השאלה... שאלו מה אפשר למרוח כדי לחמם.. ולגבי שאלה זו התשובה הנכונה היא שאין כאן קיצורי דרך, מריחה של שמנים לא תעשה את העבודה כמו חימום ומתיחות.

למעלה