קרם לעוגה...עזרה בבקשה !

לילית462

New member
קרם לעוגה...עזרה בבקשה !

הי בנות, מי תושיע ? העוגה ליומהולדת של הבת שלי (מחר) יצאה נמוכה נורא, ברגע האחרון החלטתי להוסיף מעליה עוד 1/2 עוגת טורט שיש לי בפריזר (למזלי שתי העוגות באותו הגודל (נאפו באותה התבנית. עכשיו..... באיזה קרם כדאי לי להשתמש בשביל החיבור ? מה גם שבמהלך המדידות, אחת העוגות (הנמוכה) נשברה באמצע.... זה שבר נקי כך שנראה לי שעם קרם רציני אפשר להדביק את כל החתיכות (עוגת טורט ושני חצאי העוגת שוקולד) ולהפוך את זה ליצירה מוצלחת. אז לפני שאני מזבילה את חצאי העוגה, יש למישהי רעיון איך להציל את המצב ? תודה, (וסליחה שיצא כל כך ארוך, אני פשוט בלחץ) נשיקות לכולכן
 
גנש הוא הקרם המנצח

גם בטעם גם בפשטות ההכנה וגם מדביק מצוין ממיסים בסיר כפול שוקולד מריר ושמנת מתוקה ביחס של אחד לאחד (250 גרם שוקולד ו250 מל' שמנת), מחכים קצת שיתקרר ויתקשה וזהו (צריך להכין כמות גדולה כדי שישאר ללקק אח"כ
)
 
הערה: יש לחמם את השמנת כמעט עד

רתיחה, להוריד מהאש ואז להכניס את השוקולד ולבחוש עד המסה.
 

net the jet

New member
מקררים לילה או כמה שעות טובות

במקרר. מתקבל קרם אוורירי, עשיר וטעים !! משתמשים למוסים\עוגות\מילוי קרפים..המון דברים.
 
למעלה