קרם לעוגה...עזרה בבקשה !
הי בנות, מי תושיע ? העוגה ליומהולדת של הבת שלי (מחר) יצאה נמוכה נורא, ברגע האחרון החלטתי להוסיף מעליה עוד 1/2 עוגת טורט שיש לי בפריזר (למזלי שתי העוגות באותו הגודל (נאפו באותה התבנית. עכשיו..... באיזה קרם כדאי לי להשתמש בשביל החיבור ? מה גם שבמהלך המדידות, אחת העוגות (הנמוכה) נשברה באמצע.... זה שבר נקי כך שנראה לי שעם קרם רציני אפשר להדביק את כל החתיכות (עוגת טורט ושני חצאי העוגת שוקולד) ולהפוך את זה ליצירה מוצלחת. אז לפני שאני מזבילה את חצאי העוגה, יש למישהי רעיון איך להציל את המצב ? תודה, (וסליחה שיצא כל כך ארוך, אני פשוט בלחץ) נשיקות לכולכן
הי בנות, מי תושיע ? העוגה ליומהולדת של הבת שלי (מחר) יצאה נמוכה נורא, ברגע האחרון החלטתי להוסיף מעליה עוד 1/2 עוגת טורט שיש לי בפריזר (למזלי שתי העוגות באותו הגודל (נאפו באותה התבנית. עכשיו..... באיזה קרם כדאי לי להשתמש בשביל החיבור ? מה גם שבמהלך המדידות, אחת העוגות (הנמוכה) נשברה באמצע.... זה שבר נקי כך שנראה לי שעם קרם רציני אפשר להדביק את כל החתיכות (עוגת טורט ושני חצאי העוגת שוקולד) ולהפוך את זה ליצירה מוצלחת. אז לפני שאני מזבילה את חצאי העוגה, יש למישהי רעיון איך להציל את המצב ? תודה, (וסליחה שיצא כל כך ארוך, אני פשוט בלחץ) נשיקות לכולכן