קרם נגד מתיחת הבטן - המלצות בבקשה

michali278

New member
קרם נגד מתיחת הבטן - המלצות בבקשה

במה אתן משתמשות ועל מה אתן ממליצות?

l i t t l e

New member
אני משתמשת בפיצפון

של ד"ר פישר, אבל הבנתי שזה לא משנה כמה קרמים נמרח על עצמינו, הכל עניין של גנטיקה וכמה אנחנו עולות, שגם לזה יש גבול...

ליידי פצפון

אמא שלי קנתה לי איך שגיליתי, לא יודעת מי המליץ לה. אני מסיימת עכשיו ואין לי סימני מתיחה, אבל זה לא ממש מחקר מדעי... אחותי השתמשה הריון אחד בקרם כלשהו ובהריון השני לא השתמשה ולא היו לה סימנים באף אחד מההריונות, אבל הייתה לה בטן ממש קטנה.

want a baby

New member
לא משתמשת בכלום

וגם לא השתמשתי בהריון הקודם - אין שום סימני מתיחה.... לחברה שלי לעומת זאת יש הרבה והיא קנתה משהו מאוד יוקרתי (לא זוכרת את השם) והשתמשה באופן קבוע תשתמשי במה שכיף לך ולא משאיר לך חור בכיס כי כמו שאת רואה אחריות להצלחה אין.

michali278

New member
העניין הוא שאני לא יודעת מה קיים בשוק

וחוצמזה אין כמו המלצה של בעלות נסיון

want a baby

New member
אה... אוקיי, בזה אני לא יכולה לעזור

כי אני לא בעלת נסיון למרות שעברתי כבר כמעט שני הריונות (אחד שלם ועוד 30 שבועות של השני בינתיים)

שעועית75

New member
אני קניתי אתמול את השמן ג'ל

של דר' פישר. זה שייך לסדרה שנקראית "9 חודשים" וזה במיוחד להריון ולאחר לידה. אני יודעת שזה בד"כ גנטי, ואם יש את זה בגנים אז "אבוד לנו"", אבל אני בכל מקרה מקפידה למרוח. לפני כן מרחתי קרם של דר' פישר, אבל הרגשתי שהאזור עדיין יבש ומגרד. השמן ג'ל ממש נעים לי, מרחתי בבוקר, ועד עכשיו אני מרגישה שהעור נעים, לא מגרד ועם לחות...

shlomits

New member
אני משתמשת בתחליב מאותה סדרה

השמן ג'ל היה לי שומני מידי אז הלכתי על הקרם/תחליב עם אותם מרכיבים. הוא נעים מאד ואני משתמשת בו גם לשאר חלקי הגוף בתור קרם גוף רגיל.

גם אני משתמשת בליידי פצפון...

התחלתי משבוע 18 בערך שהתחילה לצאת הבטן. הקרם אומנם מאוד נעים ומריח טוב, אבל ממה שנראה לי עד עכשיו הוא לא עוזר בכלום. סימני המתיחה מופיעים לאט לאט... כרגע לא משמעותי (התחלתי שבוע 23)..אבל אני חוששת מה יהיה הלאה. כמו שהבנות אמרו כאן, הכל עניין של גנטיקה.

שמן נבט חיטה בלבד - וביקשתי שיוסיפו לי תמצית

ריח של ילנג ילנג. יש לי רוקח שעוסק ברפואה טבעית והכל דרכו. לדעתי לא כדאי למרוח קרמים על הבטן - אני אישית מפחדת וידוע כי שמן נבט חיטה מומלץ.

shlomits

New member
מפחדת מקרמים? זה לא קצת מוגזם?

במיוחד כשמדובר בחברה גדולה ומוכרת כמו ד"ר פישר...

אם ככה אז קרם גוף אסור בהריון? לא נראה לי

אחרת כבר היו מזהירים א כולם. 9 חודשים לא לשים קרם גוף?
בעצם, לא יודעת. אסור?

אפשר לשים שמן תינוקות ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני אוהבת את גונסון & גונסון. אחרי המקלחת ...זה יכול לעזור?

חוזרת א

New member
אמא שלי המליצה

בהריון הקודם הלכתי לפי ההמלצה של אמא שלי שאמרה על שמן תינוקות של ג'ונסון וכמה שלה זה עזר ולא היו לה בכלל סימני מתיחה. אני נראיתי כמו זברה גם אחרי שמרחתי את השמן אבל לא נראה לי שיש מניעה- מה שכן לי כמו שהבנת זה לא ממש עזר.

גם אני התחבטתי עם העניין

ובסוף נמאס לי וקניתי שמן שקדים בללין. הוא מאוד נעים - גם מבחינת הריח וגם מבחינת המגע. ניסיתי שם את הנבט חיטה "נגד סימני מתיחה" אלק (אין כזה דבר), והריח היה פשוט נורא, והוא גם היה שמנוני כזה. אני מורחת את השמן שקדים כל יום כמעט אחרי המקלחת והוא גם מאוד נעים למסג'. אה, ויש גם קרם יוגורט של SEDA או SEDE.. נמכר בכל סופרפארם\סופרמרקט. מגיע בהמון ניחוחות ובבקבוק ספריי.. אני מתה עליו ומשתמשת בו לשאר הגוף כי לא כל הגוף שלי אוהב שמנים. הוא מאוד נעים ואני ממליצה עליו בחום.

ובכן... גם אני בהתחלה לא ידעתי והשתמשתי בקרם

של ויקטוריה סיקרט כי אני אוהבת ואז התחלתי להעמיק ולקרוא ומסתבר שיש המון המון חומרים מזיקים בקרמים - שאני פשוט לא יודעת אז למה להסתבך? אפשר לעשות חיפוש על קרמים בהריון ולראות שלא הכל מומלץ. ולגבי ד"ר פישר? נכון שהם חברה גדולה אבל גם טיב טעם ומטרנה לא?

למעלה